Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Dragnea: Astăzi stăm, cu fruntea sus, alături de celelalte state europene

Publicat:

"La Marașești, la Maraști și la Oituz a fost salvata țara cu arma in mina. A fost salvat statul roman, au fost salvate demnitatea și onoarea poporului roman, a fost salvata istoria Romaniei. 

Fara jertfa de singe de la Marașești, de la Maraști și de la Oituz, nu ar fi fost posibila care a urmat, nici epoca de prosperitate și progres, nici generația care a modernizat țara și nici tradiția democratica cu care astazi stam, cu fruntea sus, alaturi de celelalte state europene", este mesajul publicat de .

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu reacționeaza dur fața de recunoașterea Palestinei de catre trei state europene

08:40, 23.05.2024 - Premierul Israelului Benjamin Netanyahu a afirmat ca anunțul simultan facut de Irlanda, Norvegia și Spania privind intenția lor de a recunoaște Palestina ca stat reprezinta „un premiu pentru terorism”, adaugind ca Israelul ramine hotarit sa ciștige razboiul in Gaza, transmite Reuters. „Acesta ar fi…

Primele reactii dupa ce trei tari europene au anuntat ca vor recunoaste statul Palestina. „Raspunsul va avea consecințe grave”

14:26, 22.05.2024 - Anuntul ca trei state europene au declarat ca vor recunoaste oficial statul Palestina a facut rapid inconjurul lumii si a determinat reactii diferite atat din partea partilor implicate, respectiv Hamas si guvernul israelian, cat si din partea altor state.

NATO Patru state neutre europene incearca sa se apropie de NATO

13:35, 08.05.2024 - Patru tari europene neutre care nu sunt membre ale NATO, respectiv Austria, Elvetia, Irlanda si Malta, cauta sa se apropie mai mult.. The post NATO Patru state neutre europene incearca sa se apropie de NATO first appeared on Informatia Zilei .

Franța și alte state europene sunt „bombardate de propaganda” Rusiei

04:00, 21.04.2024 - Franta si alte tari din Europa sunt „bombardate de propaganda” odata cu apropierea alegerilor europene din 9 iunie, a avertizat ministrul francez delegat pentru afaceri europene, Jean-Noel Barrot, intr-un interviu publicat sambata pe site-ul cotidianului Ouest France

Unirea condiționata! Se implinesc 106 ani de la venirea Basarabiei la Țara Mama

07:40, 27.03.2024 - Basarabia a fost prima provincie care s-a unit cu Romania in 1918 pentru a forma Romania Mare. Efectele Unirii au fost anulate la 28 iunie 1940. La 27 martie 1918, Sfatul țarii din Republica Democratica Moldoveneasca, stat care și-a declarat independența de vreo trei luni, decide unirea cu Regatul Romaniei…

Israelul averitizeaza patru state europene: 'Premiu pentru terorism'

16:20, 25.03.2024 - Israelul a avertizat luni patru tari europene ca intentia lor de a recunoaste un stat palestinian constituie un ''premiu pentru terorism'' care ar diminua sansele unei solutii negociate la conflictul israeliano-palestinian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. ''Recunoasterea unui stat palestinian…

Unul dintre cele mai bogate state europene nu mai stie cum sa isi tina miliardarii in tara

22:06, 23.03.2024 - Dupa doi ani in care miliardarii norvegieni au fugit in Elvetia pentru a scapa de taxe, guvernul ia masuri. Norvegia a dat unda verde unei legi care instituie o noua taxa destinata super-bogatilor care vor sa plece cu banii din tara.

Poarta hanului turcesc din centrul Galațiului, salvata cu fonduri europene. A ramas stinghera printre blocuri

16:30, 20.03.2024 - O poarta de han turcesc din secolul al XIX-lea, aflata in centrul Galațiului, va fi salvata cu ajutorul fondurilor UE. Monumentul istoric a rezistat eroic de-a lungul anilor, insa este in stare de degradare și are nevoie de reabilitare.


Ce parere ai despre aceasta stire?