Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveTEXT + VIDEO de la 20:00 Chiajna - Steaua » Avem echipele de start

Publicat:

1 a debutat chiar in aceasta seara cu meciul dintre U Cluj si Pandurii, iar Steaua va evolua tot azi, impotriva , in direct pe Antena 1, DolceSport si liveVIDEO pe GSP.RO.

Vezi aici liveVIDEO

Chiajna-Steaua este si liveTEXT aici

Steaua are un avans de 7 puncte fata de locul 2 dupa primele 17 etape ale sezonului, dar vine dupa 2 infringeri consecutive, 1-5 cu Stuttgart in si 1-3 cu Brasov in Liga 1. Acum, Reghecampf a efectuat mai multe modificari in primul "11", unde si-a facut aparitia si Nikolici,…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Romania - Liechtenstein, ultimul test inainte de EURO 2024 - Avem echipele de start / Ianis Hagi este capitan

20:25, 07.06.2024 - Romania - Liechtenstein este ultimul test pe care selecționata antrenata de Edi Iordanescu il va avea inainte de plecarea la Campionatul European din Germania. Partida este transmisa in direct pe Antena 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

Cand se joaca Oțelul Galați - U Cluj, primul baraj pentru Conference League. LPF a anunțat ora surpriza de start

10:20, 16.05.2024 - Oțelul Galați - U Cluj este primul baraj pentru calificarea in preliminariile Conference League dupa ce Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei Betano. Joi, Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anunțat data și ora disputarii acestei partide. Corvinul Hunedoara, o divizionara secunda, va reprezenta…

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?