Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​LiveBLOG Argentina vs Franța, în finala CM 2022 Qatar (de la ora 17:00) - Echipele de start

Publicat:

Argentina lui și Franța lui se lupta in marea finala a din Qatar. Meciul de pe incepe de la ora 17:00 și este transmis in format LiveBlog pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Rapid – Ultima șansa pentru giuleșteni la Europa / Echipele de start

18:16, 24.04.2024 - Farul Constanța și Rapid se intalnesc miercuri in etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, intr-o partida in care giuleștenii risca sa rateze contactul cu locurile de cupe europene in cazul unei infrangeri. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Universitatea Craiova – Meciul care poate ucide sau relansa lupta la titlu / Echipele de start

19:50, 07.04.2024 - FCSB și Universitatea Craiova se intalnesc duminica in cea mai interesanta partida a rundei. O victorie a gazdelor ii duce la zece puncte de locul secund, in timp ce un succes al oltenilor ar relansa lupta pentru titlu. Meciul va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Fostul coleg l-a dat de gol pe Mbappe: „Mi-a spus: «Messi, un fiu de c****»”

13:00, 22.03.2024 - Argentinianul Javier Pastore (34 de ani), fost jucator la PSG și in naționala albicelesta, a dezvaluit cum a decurs prima interacțiune cu Kylian Mbappe dupa ce sud-americanii, in frunte cu Lionel Messi, au invins-o pe Franța in finala Cupei Mondiale din 2022. In decembrie 2022, in ultimul act al Cupei…

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Se știe finala Cupei Asiei » Qatar, succes pe „muchie de cuțit” in semifinala

20:40, 07.02.2024 - Qatar a obținut biletele pentru finala Cupei Asiei dupa un meci cu 5 goluri in fața Iranului.  Deși a fost egalata la 2 la inceputul reprizei secunde, selecționata antrenata de Tintin Marquez s-a impus pe final. Iordania - Qatar, finala Cupei Asiei » Cand are loc meciul Iordania - Qatar este finala…


Ce parere ai despre aceasta stire?