Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE TEXT Ucraina acuză Federaţia Rusă că a folosit arme chimice la Mariupol

Publicat:

O substanta otravitoare necunoscuta a fost aruncata la Mariupol dintr-un UAV (vehicul zburator fara echipaj uman) rus, a transmis agentia ucrainiana de stiri UNIAN, citand un comunicat al rezprezentantilor , care lupta, in prezent in Mariupol. Victimele au insuficienta respiratorie si sindrom vestibulo-atactic (provoaca o insuficienta a sistemului vascular).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul neaga ca a folosit arme chimice in Ucraina: Acuzațiile SUA sunt nefondate

16:30, 02.05.2024 - Kremlinul a negat, joi, o acuzatie formulata de SUA potrivit careia fortele ruse din Ucraina au incalcat o interdictie internationala privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Arme chimice in Ucraina? SUA și Rusia se acuza reciproc

13:40, 02.05.2024 - Americanii ii acuza pe ruși ca folosesc arme chimice in Ucraina deși utilizarea lor este interzisa. Oficialii Departamentului de Stat al SUA susțin ca pe front a fost folosita cloropicrina, o substanța care provoaca sufocarea vicitimelor, relateaza Mediafax.

Rusia a folosit in Ucraina un agent chimic, acuza SUA: "Nu este un incident izolat"

07:45, 02.05.2024 - Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic in conflictul din Ucraina

04:55, 02.05.2024 - Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva trupelor ucrainene, incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), conform unui comunicat al Departamentului de Stat facut public miercuri

„Cel mai grav scenariu pentru Romania ar fi ca Rusia sa incorporeze sudul Ucrainei, pana la granița cu Romania” / interviu cu general (r) Ștefan Danila, fost șef al Statului Major General al Armatei Romane

07:20, 26.04.2024 - Au trecut aproximativ doi ani de cand domnul general in rezerva Ștefan Danila, fostul șef al Statului Major General al Armatei Romane, ne-a acordat in exclusivitate un interviu. Domnia sa nu are nevoie de prea multa prezentare, de la inceputul razboiului din Ucraina fiind invitat pe mai multe posturi…

Razboi in Ucraina, ziua 775. Ucraina acuza Rusia ca a folosit arme chimice pe linia frontului

08:35, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Secretarul adjunct NATO: „Nu exista pericolul ca Rusia sa atace Romania”

00:01, 08.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana a fost intrebat, duminica, la un post TV, daca exista evaluari cu privire la scenariul ca Vladimir Putin ar putea ataca un stat membru NATO, nu neaparat acum, ci intr-un orizont de cativa ani.   “Trebuie sa spunem un lucru, ca Federatia Rusa si-a reconstituit…


Ce parere ai despre aceasta stire?