Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE Text Simona Halep vs Samantha Stosur (de la ora 12:00)/ Meciul va fi reluat de la 5-3 in favoarea Simonei

Publicat:

(cap de serie numarul sase) cu (locul 24 WTA) va fi reluat luni, de la scorul de 5-3 in favoarea Simonei. Partida contand pentru turul trei de la va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 12:00.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBLOG Gabriela Ruse/Marta Kostyuk - Sara Errani/Jasmine Paolini, in semifinale la Roland Garros 2024

14:50, 07.06.2024 - Gabriela Ruse și Marta Kostyuk joaca vineri in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Perechea romano-ucraineana se dueleaza pentru calificarea in ultimul act cu italiencele Sarra Errani și Jasmine Paolini, iar partida este transmisa in format LiveBLOG pe…

Sorana Cirstea - Anna Blinkova, in primul tur la Roland Garros

11:00, 28.05.2024 - Sorana Cirstea (34 de ani, 30 WTA) o infrunta pe Anna Blinkova (25 de ani, 55 WTA) in primul tur la Roland Garros. Meciul va incepe de la 12:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Eurosport. Sorana Cirstea - Anna Blinkova, live de la 12:00 Sorana Cirstea debuteaza la Roland Garros cu Blinkova, pe care a…

LiveBlog Dinamo - Csikszereda, in barajul de promovare/menținere in SuperLiga Romaniei / Avem echipele de start

19:30, 20.05.2024 - Dinamo București și Csikszereda se lupta pentru un loc in viitorul sezon al SuperLigii Romaniei. Meciul tur are loc pe Arena Naționala din București. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs CFR Cluj – Meci cu trofeul pe masa / Echipele de start

19:20, 11.05.2024 - FCSB și CFR Cluj se intalnesc sambata intr-un meci cu semnificații diferite pentru ambele formații. Daca roș-albaștrii vor primi trofeul de campioni, ardelenii spera in continuare la locul secund. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Spectacol total in Champions League - Cine transmite la tv semifinala dintre Bayern Munchen și Real Madrid

10:30, 30.04.2024 - Bayern Munchen și Real Madrid se dueleaza marți in prima manșa a semifinalelor Champions League, iar cei doi titani le promit fanilor un show total. Partida de pe Allianz Arena va incepe de la ora 22:00 și va fi transmisa in format LiveBLOG pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Gafa de presa: cum a fost 'omorat' Emeric Ienei

15:40, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost preluata și de publicații generaliste precum HotNews, Adevarul, precum și de site-urile de știri ale Kanal D și Romania TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?