Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​LIVE Text Simona Halep vs Francesca Schiavone (in jurul orei 15:00)

Publicat:

Cap de serie numarul 5 si semifinalista in 2014, Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului de de la Wimbledon pe , locul 111 WTA. Meciul se va disputa pe terenul al doilea, dupa incheierea disputei dintre Evans si Dolgopolov. vs Schiavone va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Belodedici a ramas fara permisul auto dupa meciul Generatiei de Aur

23:26, 26.05.2024 - Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali romani, a ramas sambata seara fara permis de conducere, imediat dupa meciul de adio al Generației de Aur, disputat impotriva echipei legendelor lumii (3-2), dupa cum au scris cei de la HotNews.ro.

LiveBlog Dinamo - Csikszereda, in barajul de promovare/menținere in SuperLiga Romaniei / Avem echipele de start

19:30, 20.05.2024 - Dinamo București și Csikszereda se lupta pentru un loc in viitorul sezon al SuperLigii Romaniei. Meciul tur are loc pe Arena Naționala din București. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB, in derbiul orgoliilor – Echipele de start

20:21, 19.05.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc duminica in Giulești in ultima partida din play-off-ul SuperLigii. Miza este una doar a orgoliilor, iar gazdele cauta prima victorie dupa zece partide. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen – Echipele de start

21:15, 08.05.2024 - Borussia Dortmund iși va afla in aceasta seara adversara din finala Champions League. Dupa 2-2 in tur, Real Madrid și Bayern Munchen se infrunta de la ora 22:00, iar meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro și in direct pe Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

PSG - Borussia Dortmund » Se anunța show in returul semifinalei UCL! Echipele probabile

11:51, 07.05.2024 - PSG și Borussia Drotmund se intalnesc azi, de la ora 22:00, in returul semifinalelor UEFA Champions League. Meciul de pe „Parc des Princes” incepe la 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. In tur, Borussia s-a impus, scor 1-0In cealalta semifinala se…

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Universitatea Craiova – Meciul care poate ucide sau relansa lupta la titlu / Echipele de start

19:50, 07.04.2024 - FCSB și Universitatea Craiova se intalnesc duminica in cea mai interesanta partida a rundei. O victorie a gazdelor ii duce la zece puncte de locul secund, in timp ce un succes al oltenilor ar relansa lupta pentru titlu. Meciul va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Oțelul Galați are președinte nou » Favoritul lui Dorinel Munteanu preia conducerea

17:11, 03.04.2024 - Se schimba organigrama la Oțelul Galați. Suporterii dunarenilor au ales noul președinte in cadrul Adunarii Generale intrunite marți, iar acesta va fi interimar, așa cum prevede statutul clubului, intrucat la ședința anterioara nu s-a intrunit cvorumul. Universitatea Craiova - Oțelul Galați se joaca…

Ce televiziune transmite meciul Simonei Halep

13:10, 18.03.2024 - Simona Halep isi pregatește revenirea pe teren la Miami, unde o va intalni pe spaniola Paula Badosa (73 WTA) in primul tur al turneului WTA. Turneul de la Miami va fi transmis in direct pe canalele Digi Sport in perioada 19-31 martie. Meciurile din turul intai se vor disputa incepand de marți, 19 martie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?