Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Parlamentul, în ședință: Tauber a propus audierea Guvernului și ANRE

Publicat:

Deputații se intrunesc intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt peste 20 proiecte, printre care și cel cu pentru modificarea Legii nr.243/2021 privind amnistia in legatura cu aniversarea a XXX-a de la proclamarea independenței (art.1, 4, 6, 7).

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Viorel Chetraru ramine membru al Curții de Conturi

11:06, 17.05.2024 - Deputații au respins astazi numirea Raisei Cotorobai in funcția de membru al Curții de Conturi, pe un termen de 5 ani. Aceasta a fost declarata ciștigatoare a unui concurs public organizat de Curte, dar a acumulat doar doua voturi in Parlament. Potrivit prevederilor Legii privind organizarea și funcționarea…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Stauceni, oficial oraș: Proiectul, votat in lectura a doua de Parlament

11:10, 16.05.2024 - Comuna Stauceni din componența municipiului Chișinau a obținut statutul de oraș. Așadar, Parlamentul, in cadrul ședinței plenare de astazi , 16 mai, a adoptat inițiativa legislativa a deputatei PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritoriala a Republicii…

Comuna Stauceni și statutul ei de oraș: Ce au decis deputații

13:00, 26.04.2024 - Comuna Stauceni din componența municipiului Chișinau ar putea obține statut de oraș. Parlamentul a votat in prima lectura inițiativa legislativa elaborata de o deputata PAS, noteaza Noi.md. Inițiativa legislativa prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritoriala a Republicii Moldova…

Declarația cu privire la integrarea europeana a Republicii Moldova, aprobata de Parlament: Aderarea la UE – proiect de prioritate naționala

22:00, 21.03.2024 - Parlamentul a aprobat Declarația cu privire la integrarea europeana a Republicii Moldova. Documentul exprima convingerea ca doar aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana va asigura viitorul țarii in calitate de stat suveran, neutru, integru și democratic, iar calea ireversibila de integrare…


Ce parere ai despre aceasta stire?