Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lista localităților unde astăzi va fi deconectată energia electrică

Publicat:

Pentru imbunatațirea serviciilor prestate clientilor, I.C.S. „” S.A. anunta ca astazi vor avea loc lucrari programate de intreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice din mai multe localitați.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital

07:05, 15.05.2024 - Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital Continue reading Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital at Tabu.

Cel mai mic pret al energiei electrice din regiune, in Romania. Anunțul Ministerului Energiei

16:55, 29.04.2024 - Romania iși consolideaza poziția de lider in ceea ce privește prețurile avantajoase la energia electrica, conform datelor furnizate de piețele SPOT din statele membre. Potrivit reprezentanților Ministerului Energiei, țara noastra se claseaza printre primele in Europa in ceea ce privește tarifele accesibile…

ACTUALIZARI ȘI REGLEMENTARI Lista localitaților autorizate pentru jocurile de noroc

10:31, 10.04.2024 - Parlamentul a aprobat acest proiect de lege deoarece dorește sa-i protejeze pe jucatori de eventuale „dependențe”. The post ACTUALIZARI ȘI REGLEMENTARI Lista localitaților autorizate pentru jocurile de noroc first appeared on Informatia Zilei .

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe județe. Iata lista localitaților afectate de ceața

08:51, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben

Energia electrica din Romania se tranzacționeaza mult mai scump decat in alte țari din Europa

10:05, 29.03.2024 - ​Cea mai ieftina energie electrica din Europa este vanduta pe piețele din Spania și Portugalia. De peste o luna și jumatate prețurile au scazut atat de mult incat energia este tranzacționata la valori de doar 1 euro. Aceaste prețuri mici sunt influențate de producțiile mari de energie regenerabila,…

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

ANRE a aprobat tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile: Vezi care sunt acestea și cand intra in vigoare

17:05, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Reglementare in Energetica a aprobat, in cadrul ședinței de astazi, tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile de energie. Hotararile vor intra in vigoare la 1 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?