Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga I | S-a stabilit programul primei etape. Când se va juca Astra - Dinamo și când a fost programată Steaua

Publicat:

Campionatul Ligii 1, ediția 2016-2017, va debuta vineri, 22 iulie, cu prima etapa din sezonul regulat, cea care programeaza deja un prim meci extrem de interesant, cel dintre campioana Astra și Dinamo, scrie digisport.ro.

 

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au decis și zilele precum și orele la care se vor juca meciurile din runda inaugurala.

Daca Astra - Dinamo se va juca sambata, 23 iulie, de la ora 21:00, la Giurgiu, in schimb Steaua va debuta duminica, 24 iulie, pe Arena Naționala, contra celor de la CSMS Iași.

Ramane de vazut care va fi reacția Stelei, dupa ce Laurențiu…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anghel Iordanescu a fost la meci și e sigur: „FCSB e campioana. Mister a intors meciul cu Voluntari, cu cele 3 schimbari”

23:15, 29.02.2024 - Voluntari - FCSB 1-2. Anghel Iordanescu a fost la meci și a analizat partida la final. El crede ca roș-albaștrii sunt deja campioni. FCSB e lider, cu 10 puncte peste Rapid și 12 peste CFR Cluj, echipele care completeaza podiumul. VIDEO. Ce a declarat Anghel Iordanescu dupa Voluntari - FCSB „Eu zic ca…

Un nume important a ieșit din grațiile lui Neluțu Sabau și e liber sa plece!

13:00, 21.02.2024 - Fundașul stanga Bogdan Vatajelu (30 de ani) nu mai este intangibil la U Cluj. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau (56) nu-l mai considera indispensabil, iar un transfer in perioada urmatoare nu este de exclus. Curtat de FCSB, Rapid și din Arabia Saudita vara trecuta, Bogdan Vatajelu a ales-o pe U Cluj. Fundașul…


Ce parere ai despre aceasta stire?