Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga Campionilor, handbal (m): Dueluri de cinci stele în semifinale

Publicat:

Marți a avut loc tragerea la sorți a partidelor din semifinalele la handbal masculin, duelurile de cinci stele urmând sa fie Barcelona vs PSG și THW Kiel vs Veszprem.

Cele patru formații vor evolua la al , întrecere care va avea loc în perioada 28-29 decembrie 2020.

Dupa întreruperea competitiei cauzata de evolutia pandemiei Covid-19, EHF a decis ca doar primele doua clasate în grupele A si B sa acceada la de la Koln.

Marti a avut loc tragerea la sorti, iar în semifinalele

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Echipa de handbal CS Dinamo a anuntat un nou transfer pentru sezonul viitor

16:11, 07.05.2024 - Internationalul brazilian Haniel Langaro a semnat un contract pe doi ani cu CS Dinamo Bucuresti, a anuntat, marti, campioana Romaniei la handbal masculin pe pagina sa de Facebook.Langaro (29 ani), dublu castigator al Ligii Campionilor cu FC Barcelona, in 2021 si 2022, evolueaza pe postul de inter stanga.Nascut…

Borussia Dortmund și PSG s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor

01:25, 17.04.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o spectaculos pe Atletico Madrid cu scorul de 4-2 (2-0), marti seara, pe teren propriu, in mansa secunda a sferturilor de finala. Paris Saint-Germain a avansat in semifinale dupa ce a caștigat pe terenul lui…

Paris Saint-Germain a invins-o pe FC Barcelona cu 4-1 si s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

01:25, 17.04.2024 - PSG a reușit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a caștigat confruntarea cu FC Barcelona la scorul de 4-1 (1-1), marti seara, in deplasare, in mansa secunda a sferturilor de finala

Liga Campionilor: Paris Saint-Germain si Borussia Dortmund, calificate in semifinalele competiției

01:25, 17.04.2024 - Echipele Paris Saint-Germain si Borussia Dortmund s-au calificat, marti, in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce au eliminat formatiile FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid. PSG s-a impus, scor 4-1, iar Borussia cu 4-2, informeaza news.ro.

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Handbal (m): Dinamo București s-a calificat in sferturile de finala ale EHF European League

21:30, 02.04.2024 - Dinamo București, campioana Romaniei la handbal masculin, a caștigat și manșa retur a optimilor EHF Europa League in fața danezilor de la Bjerringbro-Silkeborg, scor 27-24 (16-8) și va juca in sferturi cu Skjern.

Continua lupta pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor

18:55, 11.03.2024 - Alte doua partide din returul optimilor de finala din Liga Campionilor la fotbal sunt programate, marți, 12 martie. Arsenal Londra, noul lider din Premier League, primește vizita ”dragonilor” de la FC Porto cu misiunea declarata de a intoarce rezultatul negativ din tur. FC Barcelona infrunta pe propriul…

Handbal (f): CSM București, a treia victorie consecutiva in grupele Ligii Campionilor

19:31, 11.02.2024 - CSM București a reușit o noua victorie in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 31-28 pe teren propriu cu Bietigheim, iar calificarea directa in sferturi se va juca in ultima runda.


Ce parere ai despre aceasta stire?