Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Fecioru, leacul de un minut pentru oxigenarea celulelor

Publicat:

a prezentat in emisiunea un leac care ajuta la oxigenarea celulelor. Acest remediu, cunoscut sub denumirea de cura de un minut, ajuta la menținerea unui organism sanatos. Pentru a urma acest remediu recomandat de catre bioenergoterapeut, trebuie sa cumperi de la farmacie peroxid alimentar. Iata cum se folosește acest tratament. „Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroida, din cauza asta avea palmele și calcaiele crapate din care curgea sange. I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea in prima zi trei picaturi,…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un ceai este benefic pentru aceasta problema

20:20, 07.04.2024 - Este cunoscut faptul ca Lidia Fecioru ofera ajutor tuturor persoanelor cu remediile naturale pe care le propune pentru imbunatațirea sanatații. Recent, bioenergoterapeuta a discutat despre ceaiul care amelioreaza tusea. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

L-carnitina, ingredientul-minune care te ajuta sa slabești

17:00, 06.03.2024 - Ce este L-carnitina?L-carnitina este o substanța sintetizata in mod natural in corpul uman, precum și prezenta in anumite alimente, cum ar fi carnea roșie și produsele lactate. Este responsabila pentru transportul acizilor grași in mitocondriile celulelor, unde aceștia sunt arși pentru a produce energie.…

Leacul minune al Lidiei Fecioru pentru tratarea transpirației excesive sau a bufeurilor

10:26, 03.03.2024 - Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit la Adevaruri Ascunse un leac simplu, dar eficient pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza, dar eficient și persoanelor care se confrunta cu transpirația excesiva.

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

Cum ajuta evaluarea psihologica a cuplului in stabilirea diagnosticului de infertilitate?

11:35, 30.01.2024 - Infertilitatea poate produce o suferința emoționala cuplurilor care iși doresc sa devina parinți și nu reușesc asta de cațiva ani Continue reading Cum ajuta evaluarea psihologica a cuplului in stabilirea diagnosticului de infertilitate? at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?