Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost CONDAMANT la 15 zile de închisoare

Publicat:

Aleksei Navalnîi, liderul opozitiei din Rusia, a fost condamnat la 15 zile de închisoare pentru opunere de rezistenta fata de politie, informeaza BBC News online.

Aleksei Navalnîi, principalul lider al opozitiei ruse si potential candidat în scrutinul prezidential 2018, a fost retinut duminica, în timpul unui protest anticoruptie pe care l-a organizat la Moscova.

Luni, Aleksei Navalnîi a fost condamnat la 15 zeile de închisoare pentru opunere de rezistenta fata de agentii de politie.



De asemenea, liderul opozitiei

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un student a fost condamnat la inchisoare in Rusia pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi cu sloganul „Slava Ucrainei”

07:45, 10.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat un student la 10 zile de inchisoare pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi „Slava Ucrainei”, a relatat, sambata, agentia rusa de presa Ria-Novosti, citata de AFP, citata de News.ro.

Peste o suta de persoane au fost arestate in Rusia in timpul funeraliilor lui Aleksei Navalnii

11:56, 02.03.2024 - Peste o suta de persoane au fost retinute in toata Rusia in timpul funeraliilor liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, care a fost inmormantat vineri la Moscova, pe fondul unor masuri stricte de securitate, scrie EFE, preluat de News.ro.

Mesajul Iuliei pentru Aleksei Navalnii: „Voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus sa te bucuri pentru mine”

16:01, 01.03.2024 - Iulia Navalnaia si-a luat ramas bun de la sotul ei, Aleksei Navalnii, printr-un mesaj publicat pe retelele de socializare, iar profesorul universitar Armand Gosu, expert in spațiul ex-sovietic, a tradus si adaptat mesajul."Lioșa, iți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absoluta. Da, chiar și pentru…

Avertismentul Kremlinului in ziua inmormantarii lui Aleksei Navalnii: 'Avem o lege care trebuie respectata'

14:35, 01.03.2024 - Kremlinul a declarat vineri ca orice adunari neautorizate in sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, care urmeaza sa fie inmormantat vineri la Moscova, vor incalca legea, relateaza Reuters. Intr-o teleconferinta cu reporterii, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov,…

Kremlinul avertizeaza ca orice adunare neautorizata pentru Navalnii inseamna incalcarea legii

13:10, 01.03.2024 - Kremlinul a declarat vineri ca orice adunari neautorizate in sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, care urmeaza sa fie inmormantat vineri la Moscova, vor incalca legea, relateaza Reuters, potrivit news.ro Intr-o teleconferinta cu reporterii, purtatorul de cuvant al Kremlinului,…

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Cauza morții lui Navalnii in inchisoare este deja avansata de presa rusa, fidela portavoce a Kremlinului

14:40, 16.02.2024 - RT, un canal media atent controlat de regimul lui Vladimir Putin, a anunțat pe surse ca opozantul rus ar fi murit din cauza unui cheag de sange, o informație neconfirmata oficial, scrie publicația independenta The Moscow Times.Liderul opoziției ruse Aleksei Navalnii a murit vineri in inchisoare, a anunțat…


Ce parere ai despre aceasta stire?