Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost ”pus în patru labe”, afirmă Giuliani

Publicat:

Trump a anulat reuniunea din cauza unor amenintari nord-coreene cu razboiul nuclear si insultarii unor oficiali americani de rang inalt, a declarat Giuliani, intr-o vizita in Israel. "Noi am spus, «ei, bine, nu vom avea un summit in asemenea circumstante»", a declarat Giuliani la o conferinta pe tema pietei de capital organizata de ziarul Globes, la . "Ei, bine,  (sic!) Un a revenit in patru labe si l-a cersi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

SUA au suspendat livrarea unor arme catre Israel, afirma un oficial american

13:21, 08.05.2024 - SUA au oprit un transport de armament catre Israel, a declarat un oficial american. Washingtonul face presiuni asupra aliatului sau pentru a evita o invazie la scara larga in Rafah, potrivit mediafax.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Washingtonul restrange miscarile diplomatilor sai in Israel

07:25, 12.04.2024 - Statele Unite au anuntat joi ca restrang miscarile personalului sau diplomatic in Israel din motive de securitate, pe fondul temerilor de represalii iraniene la un atac pus pe seama Israelului in Siria, noteaza AFP. „Ca masura de precautie, angajatilor administratiei americane si membrilor familiei…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

De cate ori a fost arestat, de fapt, George Simion? „Am stat o noapte inchis”

22:21, 28.02.2024 - Liderul AUR, George Simion, a acordat un interviu unei jurnaliste la o conferința a lui Trump, in care jurnalista a afirmat ca „a fost arestat de multe ori, a fost chiar bagat in inchisoare", iar Simion nu neaga. Interviul a devenit viral pe rețele sociale și controversat, Simion fiind acuzat ca a mințit.…


Ce parere ai despre aceasta stire?