Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderii viitorului sau cum încearcă elevii să schimbe mentalitățile din școala românească

Publicat:

Invațamantul din Romania se confrunta cu probleme grave, precum fondurile puține sau programele școlare invechite. Dar, pe langa acestea, in unitațile de invațamant se petrec o mulțime de nereguli. Harțuirea sexuala a elevelor, regulamente școlare facute pe genunchi sau alte masuri care-i afecteaza pe copii au fost descoperite, doar in cateva luni, in nu puține […] viitorului sau cum incearca elevii sa schimbe mentalitațile din școala romaneasca a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

De astazi elevii intra in vacanța de primavara. Cat dureaza?

12:05, 26.04.2024 - Elevii intra in vacanța de primavara 2024, vineri, 26 aprilie, dupa terminarea cursurilor. Vor avea o saptamana și jumatate de vacanța, apoi se intorc la școala. Perioada include zilele libere de 1 Mai și Paște 2024. Cursurile din modulul 5 de școala incep in mijlocul saptamanii, miercuri, 8 mai, pana…

Școala de elita a textiliștilor romani. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

22:30, 10.04.2024 - Botoșani se poate lauda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din Romania. Elevii invața sa lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultima generație și fac practica la cele mai puternice fabrici din industria textila din nordul Moldovei.

Cum invața elevii la o școala romaneasca din Ungaria. Primesc 3 mese pe zi și au parte de controale stomatologice anuale gratuite - VIDEO

17:11, 31.03.2024 - Un vlogger aradean a mers intr-o școala cu predare in limba romana din orașelul maghiar Elek, numit și Aletea in limba romana. Orașul are o populație formata din aproximativ 5% romani, copii avand posibilitatea sa invețe la școala generala romana din Aletea.Cei mici primesc aici 3 mese pe zi, cei…

Orașul din Romania unde va fi deschisa o școala de meșteșugarit. Va fi prima de acest fel din țara: "Aducem arta tradiționala romaneasca..."

11:15, 28.03.2024 - Vești bune pentru persoanele care iși doresc sa iși aprofundeze cunoștințele in arta tradiționala romaneasca. Anul acesta, in Romania, urmeaza sa fie deschisa prima școala de meșteșugarit din țara. Investiția se ridica la 2,5 milioane de euro.

Peste o mie de studenți se pregatesc pentru joburile viitorului

18:16, 21.03.2024 - Mai mult de 1.000 de studenți merg in a doua etapa a Future Jobs Cup, un proiect educațional lansat de TikTok și Școala de Valori in Romania, care vrea sa le ofere tinerilor ocazia de a dobandi abilitațile necesare pentru locurile de munca ale viitorului.

COMPETIȚIE INTRE ELEVI Mircea Bertea: Școala romaneasca trebuie eliberata de presiunea examenelor și clasificarilor

13:30, 13.03.2024 - Provocarile și perspectivele invațamantului pedagogic preuniversitar din Romania au fost discutate, la Cluj-Napoca, cu toți directorii de licee pedagogice din țara, cu reprezentanți ai Ministerului Educației .... The post COMPETIȚIE INTRE ELEVI Mircea Bertea: Școala romaneasca trebuie eliberata de presiunea…

Orașul din Romania unde copiii primesc o masa calda la școala. „Este pentru toți elevii noștri, nu doar localnici“

14:05, 12.03.2024 - O decizie mai puțin intalnita in școlile din Romania este cea a autoritaților din localitatea aradeana Chișineu-Criș. Toți copiii mananca la școala sau gradinița, deoarece primesc gratuit o masa calda.


Ce parere ai despre aceasta stire?