Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Libanul dorește stabilitate, afirmă președintele Michel Aoun după demisia premierului Hariri

Publicat:

Clasa politica libaneza acționeaza pentru menținerea stabilitații țarii dupa demisia-șoc a premierului , a dat luni asigurari președintele , in cadrul unei reuniuni cu principalii responsabili libanezi din domeniul securitații, transmite AFP.

Aflat la Riad, , un protejat al , și-a anunțat sâmbata demisia și a acuzat mișcarea șiita libaneza Hezbollah și aliatul sau iranian ca 'sugruma' Libanul.

''Faptul ca toți liderii politici se asociaza apelurilor la calm consolideaza stabilitatea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC pentru a candida la Primaria Constanta

19:15, 15.04.2024 - Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat luni, 15 aprilie, ca a demisionat din functie pentru a candida la Primaria Constanta din partea PSD. El a condus ANPC in ultimii doi ani.„Astazi am incheiat un episod important pentru intreaga mea cariera la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.…

Gruparea siita libaneza Hezbollah anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene

22:00, 12.04.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah, sustinuta de Iran, a anuntat vineri ca a lansat „zeci de rachete” asupra unor pozitii israeliene, ca raspuns, potrivit gruparii, la atacurile israeliene in sudul Libanului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Alerta in Israel - 30 de rachete lansate din Liban / Hezbollah revendica responsabilitatea atacului

20:45, 12.04.2024 - Alerta in Israel! Mai multe rachete au fost lansate din Liban. Numeroase sirene de avertizare a rachetelor suna in comunitațile din regiunea Galilee Panhandle, in apropiere de granița cu Libanul.

Putin doreste ca economia rusa sa fie in primele 4 economii ale lumii peste un an

06:20, 03.04.2024 - Președintele rus a instruit guvernul sa asigure intrarea Rusiei in cadrul celor mai mari patru economii ale lumii in ceea ce privește PIB-ul la paritatea puterii de cumparare. In decurs de un an, va efectua o evaluare a rezultatelor, scrie Jornal Economico. In prezent, Rusia este a 11-a economie a lumii.

Sosirea lui Mbappe va genera probleme la Real Madrid, afirma presedintele clubului FC Barcelona

12:55, 22.03.2024 - Presedintele clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, considera ca sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, in aceasta vara, va genera probleme si va forta plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga, informeaza presa spaniola, potrivit Agerpres. Intrebat, in cadrul…

Candidatul PSD la primaria Capitalei va fi Gabriela Firea, daca PSD și PNL merg separat, spune Marcel Ciolacu

21:30, 17.03.2024 - Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat duminica, 17 martie, la Digi24, ca Gabriela Firea va fi candidatul social-democraților la Primaria Capitalei, daca nu se vor ințelege cu PNL pentru un candidat comun, iar decizia finala este așteptata saptamana viitoare.„Ma bucur ca o doamna este…

Ministrul israelian al apararii afirma ca un armistițiu in Gaza nu va reduce presiunea asupra Hezbollah

02:50, 26.02.2024 - Ministrul Apararii Yoav Gallant a declarata ca aplicarea unui posibil armistițiu in luptele cu Hamas din Fașia Gaza nu va submina obiectivul Israelului de a respinge Hezbollah-ul libanez la granița sa de nord


Ce parere ai despre aceasta stire?