Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lehman II: Banca Moscovei va fi salvată de stat

Publicat:

va primi un ajutor de salvare in valoare de 14 miliarde de dolari, dupa ce s-a descoperit ca aproape o treime din activele bancii au probleme, scrie adevarul.ro Acesta este cel mai mare ajutor de urgenta acordat in istoria moderna a Rusiei. „Situatia este similara cu ce s-a intamplat in cazul bancii americane ”, a declarat , analist la . Banca VTB va participa la acest pachet cu 3,4 miliarde de dolari si isi va [...]

Citeste articolul mai departe pe buzznews.ro…  

Sursa articol: buzznews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța ca mai trimit inca 2 miliarde de dolari Ucrainei, in condițiile in care situația de pe front devine tot mai dificila

16:35, 15.05.2024 - Secretarul american de stat, Antony Blinken, a anuntat, miercuri, la Kiev, un nou ajutor militar, de 2 miliarde de dolari, pentru consolidarea capacitatilor de aparare ale Ucrainei in fata armatei ruse, care se afla in ofensiva in special in nord-estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Washingtonul anunta un ajutor militar de sase miliarde de dolari pentru Ucraina. Prioritate au sistemele Patriot VIDEO

08:35, 27.04.2024 - Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a anuntat vineri o noua componenta de asistenta militara pentru Ucraina in valoare de sase miliarde de dolari, intr-un moment in care Washingtonul incearca sa recupereze intarzierile in livrarile catre Kiev dupa luni de blocaj in Congres.

Pesimismul persista in SUA - Ajutorul de 60 de miliarde de dolari nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei (responsabil militar american)

08:25, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP preluat de agerpres.

„ O zi buna pentru pacea mondiala”: Joe Biden a semnat proiectul de lege cu pachetul de ajutor pentru Ucraina

19:20, 24.04.2024 - Joe Biden a semnat miercuri proiectul de lege cu pachetul de ajutor, adoptat de Senat marți seara tarziu, in valoare totala de 95 de miliarde de dolari, care include un ajutor de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, 26 de miliarde de dolari pentru Israel și 8 miliarde de dolari pentru Indo-Pacific.…

Congresul SUA a aprobat un pachet de ajutor extern de 95 de miliarde de dolari, care include și Ucraina: "Zelenski, du-te si castiga"

08:01, 24.04.2024 - Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu usurinta, marti seara tarziu, in Congresul SUA, dupa luni de amanare, deschizand calea pentru o noua finantare de miliarde de dolari pentru Ucraina, in contextul in care forta de invazie a Rusiei avanseaza si Kievul duce lipsa de provizii militare, transmite…

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

Banca Mondiala a acordat Ucrainei un ajutor de 1,5 miliarde de dolari pentru plata cheltuielilor bugetare

17:46, 29.03.2024 - Ucraina a primit o transa de finantare in valoare de 1,5 miliarde de dolari, in cadrul unui program convenit cu Banca Mondiala, ceea ce o va ajuta sa isi plateasca cheltuielile bugetare si sociale.

Primarul Londrei anunța confiscarea casele oligarhilor rusi, in valoare de 1,4 miliarde de dolari

08:20, 26.02.2024 - Autoritatile britanice incep sa stranga surubul restrictiilor si pedepselor in ceea ce-i priveste pe oamenii lui Vladimir Putin. Confiscam casele oligarhilor rusi din Londra, in valoare de 1,4 miliarde de dolari. Propunerea respectiva a venit din partea primarului Londrei, Sadiq Khan. Edilul capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?