Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legătura incredibilă dintre poloistul băgat în comă de un poliţist şi Gabriel Cotabiţă!

Publicat:

Traieste aceeasi drama cu cea a celebrului , dupa ce si-a revenit miraculos din coma. Aflat pe patul spital, poloistul batut cu bestialitate de un politist a primit o noua lovitura, iar salvarea lui are legatura cu artistul.

Timp de doua zile, a stat în coma, în urma loviturilor încasate de la un politist din Arad. Si-a revenit miraculos, când medicii nu mai credeau într-o minune. Povestea poloistului aradean seamana izbitor cu cea a lui , ambii primind o noua sansa la viata.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila: Muzeul National de Arta al Romaniei nu va participa la Noaptea Muzeelor

17:25, 09.05.2024 - Muzeul National de Arta al Romaniei nu va participa la Noaptea Muzeelor, dupa anuntul membrilor Sindicatului Muzeului National de Arta al Romaniei de a nu efectua ore suplimentare in afara programului obisnuit de lucru, scrie News.ro.

O ucraineanca de 98 de ani a supraviețuit miraculos dupa ce a mers 10 km prin zonele de razboi din Donețk

10:45, 30.04.2024 - Lidia Stepanivna, in varsta de 98 de ani, a mers 10 km prin zonele de razboi din estul Ucrainei, pentru a scapa din Ocheretyne, un sat din raionul Pokrovsk, regiunea Donețk, ocupat de ruși. Batrana și-a lasat casa in urma și a traversat linia frontului fara sa aiba apa și mancare, sprijinita de un baston,…

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

Pedeapsa incredibila pentru cuțitarul care a transmis live in timp ce a injunghiat un polițist / Agentul l-a iertat!

22:50, 04.04.2024 - Un an și trei luni – asta e pedeapsa primita de un cuțitar extrem de periculos, care a premeditat uciderea unui polițist și a transmis live, pe un site de socializare, cum l-a injunghiat pe un agent aflat la munca, in Secția 9 din Capitala.

Suma incredibila pe care Mugur Isarescu o primește anual ca prima de vacanța. BNR ii da 56.000 lei net

14:25, 04.04.2024 - BNR ii da 56.000 lei net pe an lui Mugur Isarescu prima de vacanța. Guvernatorul ia banii și daca sta acasa și nu merge in vacanța, spun reprezentanții Bancii. Toți angajații BNR iau aceasta prima de vacanța pe care nu trebuie sa o justifice cu deconturi.

VIDEO Poveste incredibila la CM Patinaj artistic - A revenit dupa 16 ani și a cucerit aurul mondial

11:31, 22.03.2024 - Canadianca Deanna Stellato-Dudek (40 de ani) a devenit cea mai varstnica sportiva care un caștiga titlu mondial intr-o proba de patinaj artistic, dupa ce s-a impus in concursul de perechi din cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal (Canada), alaturi de Maxime Deschamps.

Xtra Night Show. Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache. Incredibila poveste de iubire dintre cei doi: "L-am admirat..." / VIDEO

00:00, 12.03.2024 - Adrian Enache și Iuliana Marciuc traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei decenii și au impreuna au un fiu pe nume David. Invitata in platoul Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a povestit cum l-a cunoscut pe artist.

Cele 3 județe din Romania unde salariul mediu net este maxim 3.600 de lei. Acolo se traiește cel mai greu

18:01, 29.02.2024 - Realitatea vieții in Romania: facturi și cheltuieli tot mai mari, venituri ce nu țin pasul cu scumpirile constante. Cel mai greu se traiește in cele trei județe din țara noastra unde salariul mediu net este de cel mult 3.600 de lei. Viața, tot mai scumpa O radiografie alarmanta a vieții romanilor. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?