Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lectura suferă la Cluj. Marile festivaluri de carte, anulate sau mutate în mediul online

Publicat:

În toamna anului trecut, organizatorii Festivalului Internațional de , care ar fi trebuit sa ajunga la cea de-a șaptea ediție, anunțau ca cel mai important festival de carte organizat la Cluj-Napoca nu va mai avea loc.

Festivalul care a pus Clujul pe harta internaționala a carților nu și-a mai deschis porțile. Au ramas totuși alte câteva festivaluri de carte, nu atât de mari, dar care însa puneau lectura în prim plan în fiecare an și care reușeau sa adune mii de cititori. Și aceste festivaluri însa au fost nevoite sa se anuleze…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Dincu: „E fain la Cluj, dar poate fi și mai fain. Am atins culmea fainoșagului?” / "Exista o tendința a unei gaști de a șterge urmele romanești din Cluj-Napoca"

19:05, 19.04.2024 - Liderul PSD Vasile Dincu a atras atenția asupra blocajelor cu care se confrunta Clujul și a vorbit despre existența unei gaști care are in plan ștergerea oricaror urme romanești din oraș. 

Bogdan de la Ploiești, reacție acida in mediul online. Ce i-a spus unui fan care l-a criticat pentru separarea de Cristina Pucean

14:30, 04.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a reacționat acid in mediul online, dupa ce un fac la criticat pentru faptul ca desparțirea de Cristina Pucean este doar o strategie de marketing. Mai mult, artistul a „scapat” motivul separarii de frumoasa blondina.

Alt hoț de lalele surprins in acțiune!

14:25, 02.04.2024 - Daca luni semnalam faptul ca o hoața a fost prinsa in acțiune in timp ce fura lalele din rondourile aflate in Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. Acum s-a inregistrat un alt caz de acest gen. Cel mai probabil dorea sa le vanda și sa faca „un ban cinstit”. In aceasta perioada e o explozie de frumusețe…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Centrul Cultural Clujean, planuri pentru 2024: centru cultural in mediul rural, conferința rețelei europene Culture Next

11:05, 15.03.2024 - Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca a gazduit joi, 14 martie 2024, Adunarea Generala a Membrilor Centrului Cultural Clujean, la care au participat reprezentanții a circa 100 de organizații culturale, academice și de afaceri.

Plan ambițios: traseu de plimbare prin natura, care va traversa „vertical” Clujul

23:35, 29.02.2024 - Dezvoltarea zonei industriale din nordul municipiului Cluj-Napoca, in care s-a investit pana recent mult mai puțin decat in alte parți ale orașului, devine treptat o prioritate, atat pentru autoritați cat și pentru investitori.

(P) Sfaturi cand vrei sa pariezi pe internet

13:55, 23.02.2024 - Pariurile reprezinta o activitate foarte comuna printre utilizatorii de internet, aceasta mutandu-se in mediul online aproape complet odata cu pandemia ce a debutat in urma cu cațiva ani. Chiar daca exista inca multe case de pariuri fizice, adevarul este ca majoritatea pariorilor prefera mediul online.…

Val de reacții in mediul online dupa apariția melodiei „Macarena”. Ce spun specialiștii despre mesajul piesei

19:31, 19.02.2024 - „Macarena”, noua piesa cu același nume precum celebra melodie pe care ne-am obișnuit sa o auzim la petreceri, a starnit controverse in mediul online, nu numai prin limbajul dur și obscen, dar și datorita problemelor din societate pe care le expune.


Ce parere ai despre aceasta stire?