Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lauraadamache.ro: Rulouri cu parmezan si rozmarin

Publicat:

Rulourile cu parmezan si rozmarin sunt un aperitiv perfect pentru orice moment al zilei. Eu le servesc diseara musafirilor daca mai raman . Se fac simplu si aluatul creste nemaipomenit de bine.Ingrediente ndash; Rulouri cu parmezan si rozmarin 500 gr faina 200 gr apa calduta 25 gr drojdie proaspata 75 gr unt 25 gr untura de buna calitate 10 gr sare 50 gr zahar 75 gr parmezan 1 ou 1 lingura mare cu rozmarin tocatReteta integrala pe laura adamache.ro ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Cele mai bune ingrediente pentru hidratarea pielii uscate

18:35, 25.04.2024 - Hidratarea pielii este esențiala pentru a menține un aspect sanatos și tanar. Descopera mai multe informații despre importanța hidratarii pielii, sfaturi generale și produse recomandate pentru a obține rezultatele dorite, familiarizeaza-te cu cele mai eficiente ingrediente care ajuta la hidratarea pielii…

5 motive pentru a alege primul produs natural pentru digestie, cu tripla acțiune

11:30, 24.04.2024 - Iți este cunoscuta senzația de prea-plin dupa o masa copioasa? Sau senzația de greața dupa ce ai consumat alimente mai grele sau junk food? Nu doar ție! Se estimeaza ca, la nivel global, 30% din populație sufera de indigestie, cunoscuta și ca dispesie funcționala. Cei afectați pot avea manifestari in…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Resturantul chinezesc dintr-un mall buzoian a fost INCHIS

10:45, 21.03.2024 - Ingrediente expirate, vitrine sau lazi frigorifice fara grafice de monitorizare a temperaturii, deteriorate sau neigienizate, cu gheața in exces, depuneri de praf, mazga, resturi alimentare și de ambalaj, lovite, cu rugina, chedere rupte; tavi de coacere cu grad ridicat de arsura și mizerie. Sunt cateva…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?