Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

lauraadamache.ro: Fursecuri fragede de Craciun

Publicat:

Fursecuri fragede de Craciun, reteta desert pentru masa de sarbatoriDoar cateva zile ne mai despart de Craciun, cea mai asteptata si vesela sarbatoare din an. Pe langa cadourile pentru cei dragi, curatenia generala si impodobirea bradului, ne gandim si la meniul de Craciun. In fiecare an dorim sa asezam pe masa de sarbatori, pe langa produsele traditionale, preparate dulci si sarate care sa ii impresioneze pe cei dragi.Reteta fursecurilor de Craciun, fragede, este foarte simpla si gustoasa. Sa s ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Rețeta de negresa de post cu nuca și gem. Un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

19:50, 25.03.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de negresa cu nuca și gem. Este un desert cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta de trufe de ciocolata alba cu ghimbir. Un dulce delicios pentru cei dragi

19:35, 04.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele deserturi și vrei sa incerci ceva nou, atunci gatește trufele de ciocolata alba cu ghimbir. Este un dulce delicios pentru cei dargi. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

FOTO: Proiect al credincioșilor ortodocși din Teleac pentru construirea unui paraclis, langa biserica parohiala. Cum va arata

08:35, 23.02.2024 - FOTO: Proiect al credincioșilor ortodocși din Teleac pentru construirea unui paraclis, langa biserica parohiala. Cum va arata Credincioșii ortodocși din Teleac, pastoriți de parintele Bogdan Avram, au inceput un proiect ambițios prin care doresc sa ridice un paraclis langa biserica parohiala. Paraclisul…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!


Ce parere ai despre aceasta stire?