Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lauraadamache.ro: Dorada cu hribi si dovlecei

Publicat:

Dorada se numara printre pestii mei preferati iar hribii sunt ciupercile pe care le as manca cu placere oricand. Cu dovleceii nu ma prea impac eu dar in acesta reteta chiar au fost deliciosi pentru ca au imprumutat gustul doradei si al hribilor.Ingrediente: 2 pesti dorada cca 300 350 gr 1 peste 250 300 g hribi 200 g dovlecei 3 rosii mari 3 catei de usturoi 2 linguri sos soia piper boabe 5 6 boabe lamaie optional ulei de masline 25 ml vin alb 25 ml apaReteta completa laura adamache.ro ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune ingrediente pentru hidratarea pielii uscate

18:35, 25.04.2024 - Hidratarea pielii este esențiala pentru a menține un aspect sanatos și tanar. Descopera mai multe informații despre importanța hidratarii pielii, sfaturi generale și produse recomandate pentru a obține rezultatele dorite, familiarizeaza-te cu cele mai eficiente ingrediente care ajuta la hidratarea pielii…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Resturantul chinezesc dintr-un mall buzoian a fost INCHIS

10:45, 21.03.2024 - Ingrediente expirate, vitrine sau lazi frigorifice fara grafice de monitorizare a temperaturii, deteriorate sau neigienizate, cu gheața in exces, depuneri de praf, mazga, resturi alimentare și de ambalaj, lovite, cu rugina, chedere rupte; tavi de coacere cu grad ridicat de arsura și mizerie. Sunt cateva…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…


Ce parere ai despre aceasta stire?