Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

lauraadamache.ro: Aperitiv cu crema de fasole si macrou

Publicat:

Se spune ca daca in noaptea dintre ani consumam peste, ne vom strecura printre probleme si obstacole in anul care vine, cu agilitatea unui peste. Nu sunt superstitioasa, dar intotdeauna am avut pe masa de Revelion un aperitiv sau un fel principal cu peste. Astazi va propun o reteta foarte simpla si delicioasa cu macrou file in ulei de floarea soarelui de la Lotka.Aperitiv cu crema de fasole si macrou ndash; Ingrediente 6 12 persoane 200 g fasole boabe fiarta1 conserva file de macrou Lotka in ule ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Icre cu fasole. Cum prepari aceasta delicatesa de care puțini au auzit

11:35, 16.03.2024 - Icrele cu fasole reprezinta o alternativa delicioasa și sanatoasa la icrele obișnuite. Iata cum poți prepara aceasta rețeta simpla:Ingrediente:200g fasole alba sau fasole boabe (pot fi folosite și fasole neagra sau fasole roșie)1 ceapa mica, tocata marunt2 caței de usturoi, marunțiți2 linguri ulei de…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…


Ce parere ai despre aceasta stire?