Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi, declarație de dragoste în văzul tuturor, pentru soțul ei: "Cei mai frumoși ani din viața mea"

Publicat:

Este o zi speciala in familia ! Vedeta aniverseaza astazi șapte ani de relație alaturi de și a decis sa iși declare dragostea pentru soțul ei in fața tuturor fanilor de pe rețelele se socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de reacții negative la ultima postare a Laurei Cosoi. Ce i-a nemulțumit pe fani

19:40, 23.03.2024 - Laura Cosoi și soțul sau, Cosmin Curticapean, duc o viața plina. Jongleaza cu viața profesionala și cu cea de familie și pare sa le iasa de minune. Cu toate acestea, in mediul online se isca și controverse.

Laura Cosoi nu uita de gesturile romantice pentru soțul ei. Ce au facut cei doi la mijlocul saptamanii: “Ma cuibaresc” / FOTO

20:00, 21.03.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean demonstreaza ca pasiunea nu se stinge niciodata. Cu toate ca au un program aglomerat și multe proiecte in desfașurare, cei doi iși fac timp sa petreaca impreuna și sa se ingrijeasca de relația lor. Ce a povestit actrița pe rețelele de socializare!

Laura Cosoi, despre geloziile din casnicie. Cum reacționeaza soțul sau la scenele fierbinți din seriale

17:35, 19.03.2024 - Laura Cosoi se afla intr-o perioada extrem de prospera in viața sa. Este implicata in mai multe proiecte de teatru și televiziune și face toate acestea in timp ce este insarcinata cu cel de-al patrulea copi! Deși la inceputul anului a trecut printr-o mare tragedie dupa ce și-a pierdut mama, iata ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?