Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larry King a depus actele prin care solicită divorţul de cea de-a şaptea soţie. Celebrul realizator TV are 85 de ani

Publicat:

Prezentatorul si realizatorul de televiziune , in varsta de 85 de ani, a depus marti la din actele prin care solicita divortul de cea de-a saptea sotie a lui, , cu care a fost casatorit timp de 22 de ani, informeaza usatoday.com.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casnica din Romania care și-a depus actele de pensionare, deși nu a lucrat o zi in viața ei. Cum s-a tranșat situația

12:35, 16.05.2024 - O femeie din Suceava a incercat sa obțina pensionarea pentru limita de varsta cu o adeverința falsa, din care reieșea ca a lucrat 13 ani ca muncitor necalificat. Funcționarii casei de pensii au facut verificari și au aflat ca suceveanca falsificase documentul, așa ca au dat-o pe mana Poliției.

Au jurat sa respecte Constitutia: Doi magistrați, soț și soție, au depus juramantul in fața membrilor CSM

08:05, 16.04.2024 - In cadrul ședinței plenare a Consiliului Superior al Magistraturii din 15 aprilie 2024 in fața membrilor CSM au depus solemn juramantul magistratii Alexandru Ciorba și Evelina Ciorba, care vor activa la Judecatoriile Cimișlia și Caușeni, respectiv.

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție impreuna dupa ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subințeles au transmis

13:50, 13.04.2024 - Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au aparut impreuna pe rețelele sociale dupa ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia da de ințeles ca relația lor a devenit mai buna dupa separare.

Lecția pe care a invațat-o Cabral de la Inoke: „Cand ești tata de fata, toata lumea te pune in garda”. Tanara e stabilita in Olanda

11:05, 10.04.2024 - Cabral a vorbit despre educația pe care i-a oferit-o lui Inoke, fiica lui din casnicia cu Luana Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV a primit de-a lungul timpului și o lecție importanta de la tanara care acum are 20 de ani. Celebrul prezentator de televiziune e tatal a trei copii. Din casnicia cu Luana,…

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civila. Cei doi se vor casatori in luna iunie: „Fiecare pas...”

14:55, 27.03.2024 - A fost o zi extrem de speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman și asta pentru ca au depus actele pentru cununia civila. Cei doi indragostiți se vor casatori in luna iunie a acestui an. Iata ce a transmis actrița prin intermediul rețelelor de socializare!

Pepe, deranjat de ce se spune despre fosta sotie. Cine ar fi noul iubit al Ralucai Pastrama: „Nu imi doresc sa imi pun familia intr-o lumina proasta”

14:35, 20.03.2024 - Pepe a rabufnit pe rețelele de socializare, dupa ce au aparut cateva informații publice despre fosta lui soție, Raluca Pastrama. Celebrul artist a precizat, clar și raspicat, ca nu vrea sa mai fie asociat cu mama fetițelor sale. Iata declarațiile acestuia! Pepe, declarații taioase la adresa Ralucai…


Ce parere ai despre aceasta stire?