Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larisa Iordache, mesaj de durere la o săptămână de la moartea mamei: ”Un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi”

Publicat:

Sunt momente cumplite pentru gimnasta , asta deoarece in urma cu o saptamana mama ei a murit din cauza unei boli grave. Sportiva a publicat recent pe Instagram un mesaj de durere dupa plecarea celei care i-a dat viața, la ceruri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Ancai Molnar, mesaj sfașietor dupa moartea make-up artistului! Barbatul e distrus de durere: "Sunt convins ca..." / FOTO

18:40, 11.06.2024 - Vestea ca Anca Molnar, tanara cunoscuta drept make-up artistul vedetelor, s-a stins din viața la varsta de 35 de ani a fost una șocanta, deși se știa ca tanara lupta cu o boala crunta. Dupa trecerea in neființa a soției sale, Claudiu, soțul Ancai Molnar, a facut public un mesaj sfașietor.

Ce mesaj i-a trimis Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, mamei sale inainte de tragedie. Femeia, devastata de durere: „Pot sa ma duc la...”

11:35, 05.06.2024 - Mesajul pe care Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, i l-a trimis mamei sale inainte de tragedie. Femeia este devastata din cauza pierderii și este de parere ca fiica ei ar fi putut sa se salveze.

FOTO. Gestul care Jurgen Klopp i-a surprins pe fanii lui Liverpool la desparțire. Spusese ca nu va face niciodata asta: „Sunt prea batran pentru așa ceva”. Un milion de oameni au dat deja like

17:55, 18.05.2024 - ​Jurgen Klopp, managerul demisionar al lui Liverpool, nu a fost niciodata adeptul rețelelor de socializare, dar sambata, inaintea ultimului sau pe banca englezilor, a facut pasul cel mare și totul a devenit imediat un hit pe Instagram, scrie Reuters.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

SRI aduce umor in sarbatoarea Paștelui: Mesaje virale pe rețelele sociale

19:05, 05.05.2024 - In ziua de Paște, romanii au primit un cadou inedit din partea Serviciului Roman de Informații (SRI), care și-a surprins urmaritorii de pe rețelele sociale cu mesaje pline de umor și creativitate. Cu un simț al ironiei bine pus la punct, SRI a transmis pe Facebook și Instagram un mesaj care a starnit…

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

A debutat pentru Romania și a primit un mesaj special » Ce i-a transmis soția in 15 cuvinte

20:35, 23.03.2024 - Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, a debutat pentru național Romaniei in meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Șut a intrat in minutul 75, in locul lui Razvan Marin. A doua zi, a primit un mesaj special de la soția lui, Bianca. +1 FOTO „Felicitari, iubirea mea! Orice scop poate fi atins cu perseverenta…

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.


Ce parere ai despre aceasta stire?