Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lansare de carte: „ROŢILE CURAJULUI – Vasile Stoica – primul în istoria omenirii, singur, în jurul lumii, în fotoliu rulant”

Publicat:

Cartea „ROTILE CURAJULUI – primul in istoria omenirii, singur, in jurul lumii, in fotoliu rulant”, scrisa de , va fi lansata joi, 16 decembrie, de la ora 11, la din Lugoj.

Este o carte despre speranta si curaj, o poveste de viata a lugojeanului , cel care a intrat in castigand respect si admiratie prin calatoriile sale temerare facute intr-un scaun cu rotile.

Evenimentul este organizat de , in parteneriat cu cu .

Cartea…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoria clanului Cordunenu, cea mai teribila grupare interlopa din Moldova. Au fost campioni la sport, dar și mari bandiți

10:21, 25.04.2024 - Clanul Cordunenilor a dobandit de-a lungul timpului o trista notorietate in Iași. Inițial, a fost doar un grup infracțional in jurul familiei Corduneanu. Apoi, tot mai mulți interlopi, afiliați, legați, implicați sau obligați sa lucreze in stil mafiot, s-au adunat in jurul lor. De la batai in discoteci,…

Locul din Romania unde pot fi descoperite secretele tehnologice ale celui mai puternic imperiu din istoria omenirii

10:10, 23.04.2024 - Aradul gazduiește spectaculoasa expoziție internaționala „Imperiul Roman. Tehnologia invingatorilor”. Exponatele reprezinta mașinarii inovatoare folosite in lupta de romani in perioada de maxima glorie a imperiului.

Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni

06:20, 07.04.2024 - Aparent sunt inofensive, dar in realitate sunt ucigașe. Este vorba despre cele mai periculoase specii de insecte din lume. Una dintre acestea, aparent comuna, a reușit sa modeleze istoria umanitații ducand la prabușirea civilizațiilor.

Milenialii, cea mai bogata generatie din istoria lumii

06:20, 02.03.2024 - Un urias transfer de avere pe parcursul urmatorului deceniu va face ca generatia milenialilor sa fie „cea mai bogata generatie din istorie”, potrivit unui raport al Knight Frank, scrie CNBC, citat de Ziarul Financiar.

Razboiul din Ucraina este cel mai costisitor din istoria omenirii. Cat au costat cei 2 ani de lupte pe fronturile ucrainene

08:15, 24.02.2024 - Razboiul din Ucraina este deja considerat cel mai costisitor din istoria omenirii. La aproape trei trilioane de dolari a fost estimat costul in bani al primilor doi ani de lupte pe fronturile ucrainene, insa impactul la nivel mondial este de neimaginat.

Ziua Indragostiților in jurul lumii: țara in care femeile ofera cadouri barbaților de Valentine's Day

11:25, 13.02.2024 - Pe masura ce data de 14 februarie se apropie, inimile indragostiților din intreaga lume incep sa bata mai tare, pregatindu-se pentru celebrarea iubirii intr-un mod unic. Modul in care se sabratorește Valentine's Day variaza, in funcție de tradițiile și obiceiurile locale.

Viața pe Pamant se schimba radical: moment de cotitura in istoria omenirii

07:55, 08.02.2024 - Dupa caldura record din 2023, anul 2024 nu incepe bine: niciodata o luna ianuarie nu a fost atat de calda, iar pentru prima data planeta a depasit 1,5°C de incalzire pe parcursul a 12 luni consecutive fata de era preindustriala, informeaza News.ro.Intre februarie 2023 si ianuarie 2024, temperatura…

DOINA CORNEA: PORTRETUL CURAJULUI IN GRADINA FRICII. O marturie pentru istoria recenta a Romaniei

14:51, 31.01.2024 - Cand am fost solicitat sa scriu un Cuvant inainte pentru albumul expoziției dedicate personalitații, dar și picturilor Doinei Cornea, m-am gandit ca acest album ar putea fi un prim pas spre perenitatea unui simbol moral de care, din nou, avem atata nevoie


Ce parere ai despre aceasta stire?