Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lady Gaga: „Aş fi avut nevoie de o operaţie de înlocuire a şoldului“

Publicat:


„Nimeni nu stie, inca nu le-am spus fanilor, dar dupa RMN, inainte de operatie, aveam cratere gigantice, o gaura in sold, cat o moneda, iar cartilajul se deplasase in cealalta parte a soldului. Chirurgul mi-a spus ca daca as mai fi facut inca un spectacol, as fi avut nevoie de o operatie de inlocuire a soldului. As fi lipsit de pe scena cel putin un an, poate mai mult“, a declarat pentru „Women's “.

Artista si-a anulat mai multe concerte din turneul (BTWB), pentru ca s-a operat la sold, iar din acest motiv a pierdut milioane de dolari. 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marele campion Mihai Leu, internat de urgența in spital, in urma unor complicatii dupa o operatie

20:16, 11.05.2024 - O legenda a sportului romanesc se confrunta cu mari probleme de sanatate. Campionul la box si raliu Mihai Leu este internat la Spitalul Fundeni din Capitala, sub atenta supraveghere a medicilor. Vineri seara, Leu a ajuns la spitalul din Hunedoara, dar, din cauza problemelor complicate, a fost transferat…

Prima imagine cu criminalul evadat, prins in Oradea. Mergea pe marginea șoselei și facea autostopul

15:00, 10.04.2024 - Pus la pamant de mascați, dupa ce a fost prins pe șoseaua de centura a Oradei. Așa apare Zsombor Meszaros, deținutul evadat marți din București, in prima fotografie facuta imediat dupa imobilizarea lui de catre luptatorii de la Acțiuni Speciale Bihor.

Catalin Bordea, imagine rara din adolescența! Fanii nu l-au recunoscut: „Pe vremea cand avea gagica” / FOTO

13:10, 22.03.2024 - Catalin Bordea, așa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Celebrul comediant a postat o imagine rara din adolescența. Iata cum arata la acea vreme. Fanii nu l-au recunoscut pe rețelelee de socializare.

Candidaturile de la sectoare dau batai de cap Coaliției

07:00, 20.03.2024 - Unirea forțelor de catre PSD și PNL ar fi trebuit sa simplifice demersul Coaliției de caștigare a trei primarii din București unde nu au un edil, insa gasirea celor mai potriviți oameni da batai de cap, fiind inca incerți candidații de la sectoarele 1, 2 și 5, potrivit informațiilor „Adevarul“.

Cum arata lista preliminara PSD-PNL pentru europarlamentare SURSE

07:26, 11.03.2024 - O noua runda de negocieri intre PSD și PNL ar urma sa aiba loc luni, fiind discutata atat situația listei comune pentru europarlamentare, unde sunt stabilite deja primele zece nume provenite din partide, dar e purtata și discuția privind candidații din București, potrivit surselor „Adevarul”

Medic cercetat penal pentru o operație gresita

17:51, 10.03.2024 - Medic cercetat penal dupa o operație gresita. Un medic de la o clinica din Bucuresti, suspectat ca a efectuat o interventie chirurgicala in urma careia viata unei femei a fost pusa in pericol, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, a anuntat, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ)…

Japca din cabinetele veterinare: Tarife de sute de euro pentru o intervenție, dupa care urmeaza tratamentul  

12:35, 10.03.2024 - Cabinetele veterinare constituie o afacere mai mult decat prospera, la acest moment, in București. Daca cumva ai ghinionul sa fii nevoit sa treci in weekend cu cainele sau pisica pe la cabinet pentru o intervenție de urgența, atunci sa fii sigur ca trebuie sa scoți din buzunar cateva sute de euro, de…

Imagine de colectie cu Nadia Comaneci realizata cu cateva luni inainte de Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976

16:00, 03.03.2024 - Ambasada SUA la București a postat duminica, 3 martie, o fotografie cu Nadia Comaneci, realizata in urma cu 48 de ani, la New York, cu cateva luni inainte de Jocurile Olimpice de la Montreal, unde romanca devenea prima gimnasta din lume care obtinea primul 10 istoria gimnasticii.In imaginea postata…


Ce parere ai despre aceasta stire?