Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ladies’ Code: cele mai mișto poze

Publicat:

  Nu a trecut nici mult, nici puțin de la teribilul accident din 2014… Dar a trecut suficient timp incat Ladies’ Code sa se puna pe picioare! Iata o serie de imagini cu una dintre cele mai iubite trupe k pop de fete! Un trio cute, talentat și cu o poveste speciala in spate. P.S. Imaginea din deschidere este prima imagine oficiala cu Ladies’ Code in noua formula (martie, 2016). Foto: wikipedia.org, post Ladies’ Code: cele mai mișto poze appeared first on BRAVO .

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

„A vrut sa faca parcari plutitoare și a reușit!”. Bacauanii fac mișto de primarul Viziteu, dupa ce ploaia a transformat orașul in „mica Veneție”

21:11, 04.06.2024 - Dupa ploaia puternica ce s-a abatut peste oraș marți seara, multe dintre strazile din oraș erau pline ochi de apa. Canalizarea pe strazile modernizate de Primarie nu a facut fața, iar bacauanii nu au ratat momentul pentru a-l lua peste picior pe primarul Viziteu. Imediat dupa ploaie, rețelele de socializare…

David Pușcaș risca sa fie dat afara din apartamentul in care locuiește cu chirie. Ce s-a intamplat: „Ma simt luat la mișto”

16:45, 30.05.2024 - David Pușcaș trece printr-o perioada dificila. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a anunțat ca risca sa fie dat afara din apartamentul in care locuiește cu chirie in București. Daca in urma cu mulți ani de zile Luminița Anghel era preocupata de bunastarea fiului ei, cantareața a rupt relația cu David…

(video) „Cum reușiți sa ramaneți așa mișto dupa atația ani?” Noua piesa lansata de trupa Holograf a rascolit amintirile fanilor

10:45, 29.05.2024 - Trupa Holograf, una dintre cele mai iubite și longevive formații din Romania și nu doar a lansat noul single, intitulat „Sigur", o piesa care vine ca o incununare a carierei memorabile a trupei, de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate, scrie perfecte.ro .

Cum arata casa lui Ruby dupa ce a renovat-o complet. „Nava spațiala, clar! I-am spart toata baia”

14:05, 22.05.2024 - Anul trecut, Ruby a decis sa iși renoveze casa, insa intr-un final, locuinta este schimbata complet, iar artista de 35 de ani și iubitul ei, alaturi de bunica vedetei, se vor muta in casa noua. Lucrarile sunt aproape de final, iar vedeta a facut primele declaratii.Artista aproape a terminat de renovat…

VIDEO | Ciolacu i-a luat la mișto pe vasluieni, spunand ca autostrada Moldovei trece la 50 km de hotarul Vasluiului. Pe centura, acesta a mai spus ca vom avea un drum expres, Țișița-Albița, dar la Sfantul Așteapta! (FOTO)

15:30, 05.04.2024 - SFIDATOR… Ciolacu a venit la Vaslui sa invarta cuțitul in rana și sa le faca in ciuda vasluienilor, cu faptul ca autostrada Moldovei nu mai trece pe la ei, pe ruta Tișița- Albița, ci va trece prin Adjud-Bacau-Suceava, la 50 km departare de granița județului. Ne-a spus ca pe aici va fi un Drum Expres,…

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Falsi politisti trimisi in judecata la Constanta! Perchezitie la misto“

12:20, 25.03.2024 - Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au dispus trimiterea in judecata a doi barbati suspectati de savarsirea infractiunilor de uzurpare de calitati oficiale si furt calificat. Conform rechizitoriului, inculpatii sunt acuzati ca ar fi acostat o persoana, ocazie cu care…

Cuvinte cheie:

misto ladies instagram the

Ce parere ai despre aceasta stire?