Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi de bucurie pe chipul maestrului! Gheorghe Urschi, felicitat de prieteni şi rude

Publicat:

Umoristul si regizorul isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Maestrul glumelor, asa cum este numit de colegi, implineste 69 de ani. Artistul, care acum sase ani a suferit un atac cerebral, a fost felicitat de rude si prieteni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024: Belgianul De Bruyne si-a consolat copiii in lacrimi dupa infrangerea in fata Slovaciei

17:26, 18.06.2024 - Fotbalistul Kevin De Bruyne i-a consolat pe cei doi baieti ai sai in lacrimi dupa infrangerea suferita luni de Belgia in fata Slovaciei (0-1) in Grupa E de la EURO 2024, relateaza site-ul radioteleviziunii RTBF, cu patru zile inaintea meciului dintre nationala "diavolilor rosii" si cea a Romaniei.

Barbara Streisand și Stephen King, dupa condamnarea lui Trump: „34 este acum numarul meu preferat, lacrimi de bucurie”

15:30, 31.05.2024 - Vedetele din America au reacționat cu mesaje pe rețelele de socializare, dupa ce Donald Trump a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 de acuzații de infracțiune, fiind prima condamnare penala a unui președinte a SUA.

Celine Dion, in lacrimi: Daca nu pot merge, ma voi tari. 10 ani a cautat un diagnostic pentru boala rara de care sufera

06:21, 25.05.2024 - Celine Dion știa ca ceva nu era in regula cu corpul ei de mai bine de un deceniu, inainte de a primi un diagnostic. Artista detaliaza primele simptome ale sindromului pe care l-a respins timp de peste 10 ani.

(video) „Sa traim cu bucurie, iubire și speranța ca binele invinge. Hristos a inviat!”. Maia Sandu i-a felicitat pe crestinii care sarbatoresc Pastele

09:40, 05.05.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru creștinii care sarbatoresc astazi Paștele. „Sa traim Paștele cu bucurie și iubire. Și cu speranța ca binele invinge. Hristos a inviat!”, a scris președinta pe rețele.

(video) Mia Rusu, din Chișinau, a emoționat-o pana la lacrimi cu vocea sa pe Andra la „Romanii au talent”: „Ești foarte curajoasa. Cred ca ești facuta pentru muzica!”

11:00, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Avram Gal: Asociația New Live Internațional se pregatește sa aduca lumina și caldura in peste 100 de camine in nevoie

07:36, 18.04.2024 - *Pregatiri Feerice pentru Sarbatorile Pascale: Bucurie pentru Familii Nevoiașe* In spiritul generozitații și solidaritații, echipa noastra de la Asociația New Live Internațional se pregatește sa aduca lumina și caldura in

JOI Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia: Radu Matei Todoran prezinta volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci”

15:50, 02.04.2024 - JOI Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia: Radu Matei Todoran prezinta volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci” JOI Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia: Radu Matei Todoran prezinta volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci” Joi, 4 aprilie 2024, la ora 17:00, la Muzeul Principia…

A venit prima barza in cuibul de la Racari, o adevarata legenda. VIDEO 

15:55, 22.03.2024 - A venit prima barza in cuibul de la Racari, o adevarata legenda, marele și așteptatul eveniment a avut loc in dimineața zilei de joi, 21 martie 2024. Bucurie mare in  sanul comunitații din Racari, pasarea poate fi urmarita live. https://racaritv.streamnet.ro/?fbclid=IwAR1YGv64jVB_K-jujbkNQntix3LRMpqof58VM3WuMfjuOKWQf927mc-nXQ0…


Ce parere ai despre aceasta stire?