Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Variaş s-a făcut prima operaţiune de dezinsecţie din acest an

Publicat:

Timp de doua nopți, in comuna Variaș a avut loc prima operațiune de dezinsecție din acest an. S-a profitat in acest sens si de vremea prielnica, fara ploi, din aceasta perioada. In noaptea de marti spre miercuri, respectiv in aceasta noapte, incepand cu ora 22,00, utilajele firmei care a fost angajata de Primaria Variaș pentru ... The post s-a facut prima operatiune de dezinsectie din acest an appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operațiune contra cronometru de salvare a unui copil cazut intr-o fantana de 19 metri VIDEO

16:25, 20.05.2024 - Un copil a cazut, luni, intr-o fantana cu o adancime de 19 metri, in localitatea Mireasa din județul Constanța. Salvatorii au reușit extragerea lui din fantana. Copilul este conștient și, cooperant.

Surse: Israelul a lansat o operațiune in Iran

07:45, 19.04.2024 - Israelul a desfașurat o operațiune in Iran in noaptea de joi spre vineri. Informația a fost prezentata de o sursa a NBC News. Iranienii au folosit bateria antiaeriana și au suspendat mai multe zboruri.

Incepe „marea descapușare”

09:20, 12.04.2024 - In perioada 17–24 aprilie, Primaria Buzau, prin RER SUD, in calitate de unic operator desemnat pentru prestare a activitaților de dezinsecție, dezinfecție și deratizare de pe domeniul public, desfașoara acțiunea de dezinsecție impotriva capușelor pe domeniul public din municipiu, anunța operatorulde…

INCENDIU DEVASTATOR Operațiune complexa a pompierilor din doua județe

08:31, 02.04.2024 - Nu s-au inregistrat victime in urma incendiului, conform informațiilor furnizate de echipele de intervenție. The post INCENDIU DEVASTATOR Operațiune complexa a pompierilor din doua județe first appeared on Informatia Zilei .

OPERAȚIUNE DE CAUTARE EXTINSA Copil de 2 ani disparut

09:50, 18.03.2024 - Copilul, care are par șaten inchis, ochi caprui și ten masliniu, era imbracat cu o bluza roșie cu dungi albe, pantaloni negri și adidași cu lumini la talpa atunci cand a disparut The post OPERAȚIUNE DE CAUTARE EXTINSA Copil de 2 ani disparut first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav la intrarea in Mosnita Noua/FOTO

11:30, 26.02.2024 - O femeie in varsta de 32 de ani a condus un autoturism pe DJ 592, pe raza localitații Moșnița Noua, pe banda 1, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de catre un barbat in varsta de 31 de ani, care circula regulamentar pe banda 2. In urma impactului ... The post Accident…

Ana Munteanu pleaca din politica, din USR și din CLT. Din motive profesionale!

21:45, 22.02.2024 - Timp de cel puțin cateva saptamani, USR-iști din Consiliul Local Timișoara vor tremura la fiecare votare “la limita”. Dupa ce l-au dat afara pe “independentul” Andrei Meșter, ei raman fara inca un consilier local, un celebru am spune, cel puțin pe plan local, Ana Munteanu. Ea și-a decizia de renunțare…

(video) Operațiune de amploare a poliției: Oamenii legii au confiscat arme, muniții și grenade de lupta, deținute ilegal

12:35, 22.02.2024 - Ofițerii Direcției investigații „Nord” al Inspectoratului General de Poliție a identificat un grup de persoane, suspectat de incalcarea regulilor de pastrare, detinere si folosire a armelor si munitiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?