Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La un an de la dispariția omului de afaceri Abel Apostol, ancheta rămâne învăluită în mister. De câte ori a fost amânat procesul

Publicat:

La un an de la disparitia omului de afaceri din Arad, , cadavrul este in continuare de negasit. Ultima data omul de afaceri a fost vazut in baza sportiva pe care o deținea impreuna cu asociatul sau, (foto). La o saptamana dupa dispariție, Buleu a fost ridicat pentru omor, iar in luna […] un an de la dispariția omului de afaceri , ancheta ramane invaluita in mister. De cate ori a fost amanat procesul a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Ionel ar fi murit in condiții suspecte. A fost gasit fara suflare dupa doua zile de cand plecase de acasa

18:50, 05.06.2024 - Ionel s-a intors din Italia in luna aprilie, dar a murit la doua zile dupa Paște. Sora lui face acuzații grave la adresa familiei lui, asta dupa ce barbatul ar fi fost batut chiar de fiul lui. Femeia este convinsa ca o persoana apropiata lui l-ar fi ucis.

Ancheta in Poliția Romana, dupa ce Diana Șoșoaca a urcat pe motocicleta unui polițist care lucreaza și in Arad

21:00, 30.05.2024 - Inspectoratul General al Poliției Romane a declanșat o ancheta dupa ce Diana Șoșoaca, candidata la primaria generala a Capitalei și la alegerile europarlamentare, s-a filmat pe motocicleta unui polițist de la Biroul Autostrazi, care lucreaza in județele Arad și Timiș.

Moartea lui Diego Maradona - Procesul echipei sale medicale a fost amanat din nou

15:20, 30.05.2024 - Mult așteptatul proces al celor opt cadre medicale acuzate de o posibila neglijența care a dus la moartea lui Diego Maradona in 2020, care trebuia sa inceapa saptamana viitoare, a fost amanat pana la 1 octombrie de catre un tribunal argentinian.

Viorel Catarama se intoarce la PNL. Care sunt planurile omului de afaceri

14:06, 26.04.2024 - „Important este sa ne regrupam toate forțele liberale de dreapta in aceste campanii electorale care vor fi foarte grele, dificile, dar sunt convins ca se vor termina cu un succes al PNL. Vreau sa merg in teritoriu și sa ajut organizațiile in campania electorala. Ma indrept cu gandul spre Bacau, unde…

Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat! Judecatoarea Ancuța Popoviciu a cerut sa fie retrasa din acest dosar: ”Se va relua...”

12:16, 18.04.2024 - Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat! In timp ce toata lumea aștepta cu sufletul la gura decizia judecatorului in ceea ce privește sentința pe care o va primi, Ancuța Popoviciu a cerut sa fie retrasa din acest proces. Avocatul Adrian Cuculis a facut declarații despre ceea ce se va intampla in continuare!

S-a aflat ingredientul secret pentru tinerețea veșnica: poate incetini procesul de imbatranire a omului

02:05, 05.04.2024 - Proteina ursului de apa poate incetini procesul de imbatranire a omului, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știința. Astfel de creaturi pot indura cele mai extreme condiții din lume și pot supraviețui.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Fiul Gabrielei, disparut in urma cu trei ani, ar fi fost gasit fara suflare in Germania. Pe cine banuiește familia

18:15, 28.03.2024 - Gabriela nu mai are liniște de aproape trei ani, de cand fiul ei i-a spus ca pleaca la munca, in București. Tanarul urma sa se angajeze in Pipera, dar de atunci nu mai știe nimeni de el. Ionuț avea 27 de ani atunci cand a disparut, iar de curand, ar fi fost gasit fara suflare in Germania.

Procesul dintre Consiliul Local Constanta si o firma de imbracaminte, amanat. Dosarul, pe rolul Tribunalului

11:15, 22.03.2024 - Pe rolul Tribunalului Constanta, a fost inregistrat dosarul 12420 212 2022, care are ca obiect obligatia de a face. Pe rolul Tribunalului Constanta, a fost inregistrat dosarul 12420 212 2022, care are ca obiect obligatia de a face. Dosarul a ajuns pe masa magistratilor la data de 25.09.2023, pe sectia…


Ce parere ai despre aceasta stire?