Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Poiana Câmpina sunt toaletaţi copacii pentru evitarea riscurilor în caz de furtuni

Publicat:

Ploile puternice, insotite de intensificari ale vantului au creat unele probleme , cel mai recent caz fiind cel de pe 8 august, atunci cand in apropierea , o ramura groasa dintr-un copac s-a prabusit peste o masina. Acum, administratia locala a decis extinderea toaletarii copacilor, astfel incat sa fie evitate pe cat posibil orice neplaceri cauzate de posibile viitoare furtuni.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM. Meteorologii au emis doua coduri galbene de ploi torențiale, furtuni violente și grindina. Pana cand sunt valabile atenționarile

11:15, 21.05.2024 - Ploile și instabilitatea atmosferica ajung și in Romania. Meteorologii au anunțat ca vremea se va ridical incepand de astazi, cand va intra in vigoare primul cod de furtuni violente și grindina. Vremea va ramane capricioasa și in zilele urmatoare.

Vremea marți, 21 mai: Se incalzește, dar revin ploile. La cat vor ajunge temperaturile

07:20, 21.05.2024 - Vremea continua sa se incalzeasca ușor, iar temperaturile vor fi peste mediile specifice perioadei. ANM anunța, de asemenea ploi, dar și vant in aproape toata țara. In ceea ce privește temperaturile, maximele la nivel național se vor incadra intre 19 și 29 de grade.

Potop in Brazilia: 39 de persoane au pierit sub ape, dupa ruperea barajului; 70 sunt disparute

11:50, 04.05.2024 - Ploile abundente care au lovit Rio Grande do Sul, cel mai sudic stat din Brazilia, au dus la moartea a 39 de persoane, conform autoritaților locale, iar bilanțul victimelor este susceptibil sa creasca, deoarece zeci de persoane raman neidentificate, informeaza Reuters.

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Proiectul lui Lazany pentru zona Eminescu: Demolat Cazinoul, parc imens și parcare supraetajata

19:15, 16.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Bistrița, Gabriel Lazany are planuri mari pentru parcul Mihai Eminescu. Acesta vrea sa mareasca parcul prin demolarea cazinoului și sa amenajeze o parcare pe 3 nivele cu 900 de locuri de parcare. Gabriel Lazany, actualul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgența Bistrița…

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

INFORMARE METEO – Vin ploile peste Maramureș

11:45, 27.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o Informare meteorologica care deja a intrat in vigoare și care este valabila pana in data de 29 martie, ora 21.00. Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat temporar vor fi intensificari ale vantului in cea mai mare parte a Romaniei, cu viteze…

METEO: Vremea se schimba radical. Revin ploile și ninsorile

07:05, 06.03.2024 - „Babele” sunt tare capricioase pentru dambovițeni. Vremea se schimba destul de mult, iar primavara pare sa ne fi facut doar o vizita scurta. Incepand de astazi, pe timpul zilei, termometrele nu vor inregistra o temperatura mai mare de 10 grade Celsius. In zona de nord a județului, temperaturile nu vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?