Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La 12 ani are un IQ mai mare decât Einstein

Publicat:

O eleva din are un IQ de 162 de puncte. Asta inseamna ca fata in varsta de 12 ani este mai desteapta decat cei mai cunoscuti savanti ai ultimilor 100 de ani - si - care au doar 160 de puncte.

 

intra astfel in topul celor mai inteligenti o suta de oameni din lume. Fata marturiseste ca rezultatul testului a fost unul neasteptat chiar si pentru ea. Nu i-a surprins insa pe parintii copilei care spun ca de la o varsta frageda ea depista greșeli gramaticale in reviste sau ziare.

Confirmarea inteligentei sale peste medie vine…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

Unul dintre cei mai mari criminali din Marea Britanie, condamnat pe viața: Și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:20, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai mari criminali din Marea Britanie, condamnat pe viața:  Și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele. A fost condamnat vineri la inchisoare pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?