Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

L-a şocat Miley Cyrus pe Moş Murry?

Publicat:

a fost prezenta la premiera filmului muzical american ’’A ’’ regizat de si scris de Coppola, si . Dupa cum ne-a obisnuit, Miley Cyrus a facut o serie de poze in care se stramba, scoate limba si provoaca.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima care a șocat Kazahstanul: Kuandik Bișimbaev, fostul ministru al economiei, care și-a ucis soția batand-o 8 ore, condamnat

17:21, 13.05.2024 - Kuandik Bișimbaev, fostul ministru al economiei din Kazahstan a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare pentru ca și-a ucis sotia, Saltanat Nukenova, dupa ce a batut-o cu bestialitate timp de opt ore intr-un restaurant, scrie digi24.ro .

Explozie uriașa la o baza militara din Cambodgia - zeci de militari au murit / Premierul s-a declarat 'profund șocat' de incident

11:21, 29.04.2024 - Zeci de militari au murit in urma unei explozii uriașe care s-a produs la o baza militara din sud-vestul Cambodgiei. Explozia a distrus mai multe cladiri, inclusiv cateva case din apropiere. Autoritațile au inceput o ancheta.20 de militari au murit din cauza exploziei.

Turist olandez in București: „Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat“ VIDEO

21:10, 07.04.2024 - Un turist olandez care se afla in București in aceasta perioada a relatat in mediul online surpriza de care a avut parte chiar cand a ieșit din hotelul in care este cazat, in centrul Capitalei.

Turist șocat de cat de scump e Clujul: „Cum Dumnezeule sa fie așa scump?!”

16:45, 30.03.2024 - Un turist din Sibiu, care s-a oprit la Cluj-Napoca, a ramas șocat de cat de scump este orașul, asta dupa ce a intrat intr-un local și a platit 144 de lei pe patru pahare cu bautura. Cel in cauza, acompaniat de un prieten, a intrat intr-un local, unde au consumat patru pahare de 20 de ml de Unicum Riserva,…

PSD Timiș, in doliu. A murit Eugen Milutinovici, consilier județean și un influent om de afaceri

18:30, 11.03.2024 - Milutinovici a murit intr-un spital din Turcia, unde se afla la tratament"Cu regret și tristețe am aflat de trecerea in neființa a celui care a fost un bun coleg social-democrat, Eugen Milutinovici, fost consilier județean al PSD și secretar general al PSD Timiș.Dumnezeu sa il odihneasca in pace!Condoleanțe…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Cat au ajuns sa coste 500 de grame de urzici in magazinele din Romania. Dan Negru este șocat: ‘Erau azi in faliment’

12:20, 25.02.2024 - Unii dintre noi folosim, aproape zilnic, urzicile in dieta. Fie sub forma de suc, fie in anumite preparate, conform medicilor, urcizile au un imens beneficiu. Dar, conform celebrului om de televiziune Dan negru, inclusiv urzicile pot ajune sa fie un lux.

Phil Foden l-a șocat pe fostul capitan al lui Manchester City cand i-a spus cat il costa tunsoarea: „Uneori mai las și bacșiș”

10:40, 14.02.2024 - Superstarul lui Manchester City, Phil Foden (23 de ani) l-a șocat pe fostul capitan al „cetațenilor”, Micah Richards (35 de ani), dupa victoria echipei sale in turul optimilor de finala din Champions League, 3-1 in deplasare cu FC Copenhaga. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?