Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kovesi: "Nu abandonați lupta. Corupția poate fi înfrântă!" Cum explică protocolul SRI

Publicat:

Fosta șefa a DNA Laura Codruța Kovesi recunoaște, într-un interviu pentru , ca a facut și greșeli în activitatea de la DNA, însa spune ca protocolul secret cu SRI nu a fost una dintre ele.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un lunetist american care lupta in Ucraina explica de ce soldații din unitatea sa prefera armele sovietice

14:05, 21.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a dezvaluit ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca arme din epoca sovietica in locul celor moderne, intrucat muniția este mai ușor de gasit și poate fi luata inclusiv de la inamicii ruși.

Recean: ”Reforma justiției este fundamentala, iar lupta cu corupția este necesara ”

10:50, 18.04.2024 - Reforma justiției este esențiala și combaterea corupției este cruciala pentru a garanta ireversibilitatea celorlalte reforme, a declarat prim-ministrul Dorin Recean in cadrul emisiunii „Punctul pe AZi”. In același context, Recean a sugerat ca va continua sa critice anumite figuri din sistemul judiciar.…

Kovesi in presa din Grecia: „Coruptia ucide”, cu referire directa la accidentul feroviar de la Tempi

00:26, 11.04.2024 - Procurorul european Laura Codruta Kovesi este in prim-planul presei din Grecia dupa declarațiile sale cu privire la gravul accident feroviar de anul trecut de la Tempi. Acestea au fost facute in Parlamentul European cu ocazia prezentarii raportului anual al EPPO pe 2023. Kovesi a criticat guvernul de…

Nemulțumiri ale unor instituții UE fața de activitatea lui Kovesi la EPPO. Cum raspunde fosta șefa a DNA

09:50, 19.03.2024 - Comisia Europeana si alte institutii ale UE au ezitat sa trimita notificari ale unor potentiale cazuri de frauda catre EPPO, parchet condus de Laura Codruța Kovesi, fiind semne de intrebare privind unele aspecte din activitatea instituției, potrivit site-ului Follow the Money.

Ce spune Kovesi despre o eventuala candidatura la prezidențiale, dupa ce a fost masurata in mai multe sondaje

11:55, 03.03.2024 - Fosta șefa DNA și actuala șefa EPPO, Laura Codruța Kovesi, a negat in cadrul unui interviu pentru Spotmedia ca ar putea candida la prezidențiale, in contextul in care a fost masurata in mai multe sondaje.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

FONDURI Laura Codruța Kovesi, vrea fonduri mai multe pentru lupta cu organizațiile de infractori

10:21, 12.02.2024 - „Nu dormiți liniștiți!”. Acesta este mesajul procurorului general al Europei pentru organizațiile de infractori care vizeaza, din ce in ce mai mult UE și banii sai,  scrie Politico. The post FONDURI Laura Codruța Kovesi, vrea fonduri mai multe pentru lupta cu organizațiile de infractori first appeared…

Laura Codruța Kovesi cere mai multe puteri pentru a putea lupta cu traficații de droguri din UE

08:50, 09.02.2024 - Laura Kodruța Kovesi, șefa Parchetului European, dorește sa obțina mai multe puteri și fonduri suplimentare pentru a putea lupta cu traficații de droguri din Uniunea Europeana. Laura Kodruța Kovesi, șefa Parchetului European, dorește sa obțina mai multe puteri și fonduri suplimentare pentru a putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?