Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură: Vom vedea dacă e neconstituțională sau nu

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a lasat sa se ințeleaga, miercuri, ca CCR ar putea fi sesizata in legatura cu moțiunea de cenzura pe care PSD are de gand sa o depuna in sesiune extraordinara.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Deputatul Alexandr Nesterovschi acuza PAS de cenzura și monopolizarea mass-mediei: „A ramas sa preluați Telegram și Tiktok”

14:40, 11.04.2024 - Alexandr Nesterovschi, deputat in Parlamentul Republicii Moldova și lider al partidului ”Renaștere”, a acuzat partidul de guvernamant de „cenzura informaționala instaurata in țara”.

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 - De ce animalele se comporta ciudat in timpul unui astfel de fenomen astronomic

14:56, 08.04.2024 - Cei mai mulți oameni care vor vedea „pe viu” eclipsa totala de Soare din 8 aprilie se vor uita in sus, dar vor fi și oameni care vor privi in jurul lor, pentru a vedea cat de ciudat se comporta animalele și pentru a incerca sa raspunda la o serie de intrebari fara raspuns. Știm ca o parte dintre animale…

Aproximativ un milion de oameni s-ar putea aduna la Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare

17:50, 28.03.2024 - Aproximativ un milion de turiști sunt așteptați la Cascada Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie. Cascada aflata la granița dintre SUA și Canada, este unul dintre locurile in care eclipsa se va vedea foarte bine. Aglomerație va fi pe ambele parți ale…

Acces Direct. Acuzații șoc impotriva soacrei. Daniela nu-și poate vedea copilul de șase luni! ”L-a rapit” / VIDEO

17:45, 13.03.2024 - Daniela și iubitul ei trec prin momente grele, dupa ce bunica nu-i lasa sa-și ia copilul acasa. Femeia susține ca bebelușul este mai bine ingrijit la Buzau, iar parinții au fost amenințați cu poliția de mai multe ori.

Test de inteligența! Doar 3 din 10 persoane pot vedea cubul rubik diferit din imagine. Ai la dispoziție 23 de secunde / FOTO

19:56, 17.02.2024 - Redacția SpyNews.ro iți propune și in aceasta dupa amiaza un test IQ iluzie optica. Potrivit statisticilor, doar 3 din 10 persoane pot gasi cubul rubik diferit din imagine in doar 23 de secunde. 

Bagajistul familiei Ponta, noul consilier al lui Iohannis

13:05, 06.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis are incepand de ieri un nou consilier prezidențial in persoana lui George-Gabriel Bologan, dar se știe mai puțin cine l-a propulsat pe acesta. Incepand cu data de 6 februarie 2024, George-Gabriel Bogdan este noul consilier prezidenția al președintelui Klasu Iohannis. Insa,…

Lobonț, intrebat frontal: „Cum vedea George Copos relația ta cu fiica lui?” + Fostul patron al Rapidului nu i-a raspuns 3 luni!

11:50, 05.02.2024 - In finalul anilor '90, inainte sa treaca la Ajax, Bogdan Lobonț (46 de ani) s-a iubit cu Alexandra Copos, fiica patronului de atunci de la Rapid, George. La aproape 24 de ani distanța, „Pisica” a rememorat acea perioada. In martie 2023, Bogdan Lobonț a dezvaluit pentru GSP.ro cum a reacționat George…


Ce parere ai despre aceasta stire?