Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Jong Un va efectua o vizită la Seul 'în viitorul apropiat'

Publicat:

Liderul nord-coreean, , a afirmat miercuri, la Phenian, dupa o intrevedere cu presedintele sud-coreean, -in, ca va efectua o vizita la Seul "in viitorul apropiat", transmite agentiile internationale de presa.AGERPRES/(AS - editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.

Cum ar putea incepe un razboi intre Coreea de Nord și Coreea de Sud. Scenariile experților

18:50, 03.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-ar putea pregati realmente pentru razboi, au avertizat doi analiști proeminenți in pofida opiniei generale ca un asemenea pas ar fi un act sinucigaș din partea regimului de la Phenian, relateaza Bloomberg.

Kim Jong Un a supravegheat un test pentru o racheta hipersonica

09:40, 20.03.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supravegheat un test reusit al unui motor cu combustibil solid pentru o racheta hipersonica cu raza de actiune intermediara de tip nou, a transmis miercuri presa de stat de la Phenian. Testul a fost efectuat la baza de lansare a satelitilor Sohae din nord-vestul…

Dictatorul de la Phenian și-ar fi ales succesorul. Cine este 'steaua de dimineața a Coreii' / FOTO

22:46, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un "mare consilier", un titlu rezervat liderilor de varf, potrivit AFP, scrie AGERPRES. Mass-media de stat…

Kim Jong Un s-a plimbat cu limuzina primita de la Putin

07:55, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a mers public cu mașina primita de la presedintele rus Vladimir Putin ca „dovada clara” a intaririi prieteniei dintre cele doua tari, a informat sambata presa de stat de la Phenian.

Agenția nord-coreeana: Kim Jong Un a condus un nou model de tanc. VIDEO

09:55, 14.03.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a condus un “nou tip de tanc de lupta” in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat agentia de presa nord-coreeana KCNA. Imbracat intr-o jacheta de piele neagra, Kim Jong Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?