Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kelemen Hunor, despre schimbarea Zilei Naţionale: Eu personal aş susţine o astfel de iniţiativă

Publicat:

Presedintele UDMR, , a declarat miercuri, la , ca, personal, sustine ideea declararii zilei de 10 Mai ca sarbatoare nationala, mentionand, in context, ca ziua de 1 Decembrie nu are pentru comunitatea maghiara aceeasi semnificatie pe care o are pentru romani, informeaza agerpres.ro.

Acesta a mai spus ca si alte state au cate doua sau trei sarbatori nationale, marcate in functie de evenimentele importante din istoria lor, prin urmare considera oportuna o astfel de initiativa.

"Eu cred ca e o idee buna. Daca ar fi dupa mine, personal as sustine o astfel…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca și Ciolacu, opinii divergente: 'Cota unica nu și-a incheiat aplicabilitatea. PNL o susține in continuare'

18:35, 28.05.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a declarat, marți, la Timișoara, ca partidul pe care il conduce susține in continuare cota unica, despre care spune ca a ajutat la dezvoltarea economiei.„Cota unica nu și-a incheiat aplicabilitatea in Romania.

Kelemen Hunor ataca guvernul Ciolacu dupa retragerea lui Cirstoiu: E o balbaiala politica de neiertat

16:36, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD - PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o "balbaiala politica de neiertat", situatie din care ar decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei, in conditiile in care pentru Bucuresti alianta…

PROBLEME DEMOGRAFICE Kelemen Hunor, despre declinul demografic

21:11, 17.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor (foto), a declarat marti, la Sfantu Gheorghe, ca este nevoie de politici publice curajoase pentru a opri declinul demografic si exodul tinerilor catre Occident. The post PROBLEME DEMOGRAFICE Kelemen Hunor, despre declinul demografic first appeared on Informatia Zilei…

UDMR's Kelemen: It takes bold public policies to stop demographic decline, youth exodus

20:30, 16.04.2024 - National leader of the Hungarian Democratic Union of Romania (UDMR) Kelemen Hunor said on Tuesday in Sfantu Gheorghe that bold public policies are needed to stop the demographic decline and the exodus of young people to the West.

Gimnast roman de etnie maghiara, torturat de colegi. Kelemen Hunor: „Acest lucru nu poate fi lasat fara consecinte”.

19:35, 05.04.2024 - Un gimnast in varsta de 15 ani din lotul național ar fi fost agresat de doi colegi in timpul cantonamentului de la Reșița, din motive de natura etnica. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca minorul „a fost torturat doar pentru ca este maghiar”.

Comunicat de presa PNL Neamț. Sute de mii de nemteni, pedepsiti de conducerea PSD de la Consiliul Judetean Neamt

10:06, 19.03.2024 - Sute de mii de nemteni au fost pedepsiti, luni, de PSD Neamt doar pentru faptul ca traiesc in localitati conduse de primari liberali. In cadrul sedintei CJ Neamt au fost alocate sume derizorii de bani pentru primariile PNL in timp ce catre primariile PSD au fost directionate sume mult mai mari, disproportionat…

Kelemen Hunor si Peter Szijjarto merg la manifestarile organizate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni la Oradea

11:05, 14.03.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, vor participa vineri la manifestarile pregatite de UDMR Bihor la Oradea pentru a sarbatori Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, marcata anual pe 15 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?