Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Winslet, recompensată cu un César onorific

Publicat:

Actrita britanica va primi un premiu onorific pentru intreaga cariera, la cea de-a 37-a gala a premiilor Cesar, a anuntat , presedintele Academie des Cesars, care acorda aceste prestigioase distinctii din cinematografia franceza.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lingura electrica Kirin, recompensata cu premiul Ig Nobel, va ajunge curand pe mesele oamenilor

21:40, 20.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatațind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Meryl Streep, recompensata cu un Palme d'Or onorific in timpul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes VIDEO

09:35, 15.05.2024 - Actrita americana Meryl Streep, o legenda a industriei de la Hollywood, a primit marti seara, in cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, un trofeu Palme d'Or onorific, care imortalizeaza "locul ei de nesters in istoria cinematografiei".

Actrița Meryl Streep a primit un Palme d'Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes

22:40, 14.05.2024 - Juliette Binoche si Meryl Streep au declarat deschisa cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. La ceremonia, care a avut loc marti seara, legendara actrița Meryl Streep a primit un premiu Palme d'Or onorific, care ii imortalizeaza "locul de nesters in istoria cinematografiei".

Premiile Oscar 2024, decernate in aceasta noapte. Cine sunt considerați favoriți la principalele categorii

10:20, 10.03.2024 - Premiile Oscar 2024 sunt decernate in noaptea de duminica spre luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Filmul „Oppenheimer”, in regia lui Christopher Nolan, se afla in pole position pentru a revendica premiul pentru cel mai bun film, fiind nominalizat, in total, la 13 categorii.  Cand și unde poți urmari…

Prima luna de primavara pe HBO Max: printre premiere, serialul „Regimul” cu Kate Winslet și „Wonka”

18:01, 29.02.2024 - In martie, HBO Max este locul in care ai tot conținutul de care ai nevoie! Pe langa miile de ore de conținut de calitate, prima luna de primavara iți aduce extra 20 de filme, 8 seriale, 2 documentare, 3 titluri pentru cei mici și multe altele pe HBO Max.

Destinația turistica a anului 2024 a fost aleasa! Ce stațiune din Romania a primit titlul onorific și cum arata

10:40, 28.02.2024 - Recent, Clubul Presei de Turism FIJET Romania a desemnat cele 10 destinații care alcatuiesc topul celor mai frumoase locuri de la noi din țara. Iata cum arata stațiunea care a fost desemnata destinația turistica a anului 2024.

Robotul Ion, din consilier onorific al prim-ministrului a ajuns operator call center

11:50, 26.02.2024 - ION, consilierul fostului premier Nicolae Ciuca, bazat pe Inteligența Artificiala, a fost retrogradat și pus sa ofere informații utile despre cum iși pot schimba cetațenii carțile de indentitate. Inițial, rolul lui ION a fost de a informa Guvernul, in timp real, cu privire la problemele și propunerile…


Ce parere ai despre aceasta stire?