Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Middleton topless: Fotografiile nu au nimic şocant

Publicat:

topless afce inconjurul lumii. "Aceste fotografii nu au nimic socant. Ele arata o tanara care se bronzeaza cu sanii goi, la fel cum se pot vedea milioane pe plaj", a afirmat . 'Terasa vilei lordului Linley, fiul printesei Margaret, se poate vedea din sosea', a adaugat ea, precizand ca pozele au fost facute de 'un fotograf profesionist cu care am mai lucrat', dar fara sa spuna cat a platit pentru ele.

'Closer are exclusivitatea mondiala pentru aceste fotografii, dar acum ele vor fi propuse si altor reviste din lumea intreaga', a…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant: un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin

15:30, 11.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Show șocant la Sala Polivalenta - 'Perversu de pe Targu Ocna' s-a luptat in ring cu doua femei

13:40, 31.05.2024 - O lupta bizara a avut loc intr-o gala de MMA organizata in Sala Polivalenta din București. In ring au intrat un barbat, supranumit „Perversu'”, care s-ar incadra fara probleme la categoria grea și doua fete, ”Bettyshor” și Roxana Țuțu. Au urmat momente care cu greu pot fi explicate, noteaza Digi Sport.

Caz șocant: un ucrainean și-a legat soția de pat și a detonat o petarda pe care a introdus-o in corpul ei

13:50, 20.05.2024 - Tribunalul Regional din Plzen a inceput saptamana trecuta sa judece un ucrainean care și-a mutilat soția, o tanara moldoveanca refugiata in Cehia. Anul trecut, intr-un hostel din Kozlany, in regiunea Plzen, a legat-o de pat și a detonat o petarda pe care o introdusese anterior in corpul ei, scrie cotidianul…

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Inca un caz socant de violenta in scoli in Franta. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:21, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro.

Incident șocant in București! Femeie de 70 de ani, lovita din plin de tramvai

16:10, 28.03.2024 - Un incident șocant a avut loc, in cursul zilei de joi, 28 martie 2024, in București. O femeie in varsta de 70 de ani a fost lovita din plin de tramvai, in stația Mareșal Averescu de pe Bulevardul Ion Mihalache. Circulația este oprita.


Ce parere ai despre aceasta stire?