Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Karmen Simionescu, o nouă schimbare radicală de look. Cum arată fiica lui Adi Minune, după ce a vizitat salonul de înfrumusețare / FOTO

Publicat:

și-a facut o noua schimbare radicala de look. Fiica lui le-a aratat fanilor ei de pe rețelele personale de socializare ce transformare majora și-a facut. Artista a vizitat salonul de infrumusețare al hairstylist-ului , iar chiar acesta i-a facut schimbarea. Iata ce și-a facut la par fiica cantarețului de manele!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Don Pepe uita pana și de lege pentru a ajunge la salonul de infrumusețare! Nimic nu ii sta in cale Mariei Capalnaș in trafic. Cum a fost surprinsa / PAPARAZZI

23:20, 20.04.2024 - Soția lui Don Pepe se pregatește de cea mai frumoasa perioada din viața aceea. Maria Capalnaș mai are puțin și naște, dar nu uita ca trebuie sa aiba mereu grija de cum arata, așa ca, uita și de lege, daca este nevoie, pentru a nu intarzia la salonul de infrumusețare.

Beniamin, iubitul Danei Roba, surpriza emoționanta pentru make-up artista! Ce cadou i-a trimis la salonul ei de infrumusețare: „Ești in viața mea...” / FOTO

14:01, 27.03.2024 - Beniamin, iubitul Danei Roba, a facut o surpriza emoționanta pentru make-up artista! Barbatul i-a trimis un cadou la salonul ei de infrumusețare. Iata cum a surprins-o partenerul ei de viața pe vedeta!

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

De ce obicei nu o poate dezvața Karmen Simionescu pe fiica ei de 4 ani! Micuța este rasfațata familie, iar bunicii ii fac toate poftele / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Fiica lui Adrian Minune face marturisiri despre obiceiul de care nu o poate dezvața pe fetița ei in varsta de patru ani. Cea mica este rasfațata familiei, iar atunci cand mami nu este acasa, bunicii ii fac toate poftele.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Karmen Simionescu a ajuns la urgențe dupa un incident. Ce a pațit fiica lui Adi Minune: ”Aceasta nenorocire”

20:20, 09.02.2024 - Karmen Simionescu a trecut printr-un moment extrem de neplacut și a ajuns la spital. Artista și-a prins degetul in ușa de la mașina și a fost nevoita sa mearga la medic din cauza durerilor suferite.

Olga Barcari a implinit 37 de ani! Karmen, fiica lui Adi Minune, i-a scris un mesaj special: “Sunt mandra…” / FOTO

17:35, 05.02.2024 - Olga Barcari a implinit frumoasa varsta de 37 de ani, iar prietenii nu au uitat de ziua sa de naștere, astfel ca i-au facut cele mai frumoase urari! Printre aceștia se numara și Karmen, fiica lui Adi Minune. Artista i-a scris un mesaj special prietenei sale. Iata mesajul postat pe rețelele sociale cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?