Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kani de la Chefi la cuțite, probleme de sănătate. Cu ce boală se confruntă fostul concurent!

Publicat:

Kani de la Chefi la cuțite face ce face și iar ajunge in prim-plan. Din pacate, fostul concurent le-a captat atenția fanilor de aceasta data dezvaluindu-le ca se confrunta cu unele probleme de sanatate. Fiind o fire transparenta, , acesta fiind numele sau real, le-a vorbit admiratorilor și despre boala de care sufera, anunțul sau luandu-i prin surprindere pe toți!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Primul concurent care a fost eliminat din sezonyl 13. Reacția lui a fost neașteptata: ”Cea mai slaba farfurie” / VIDEO

00:25, 23.04.2024 - A avut loc prima eliminare la Chefi la cuțite, sezonul 13! O echipa continua dupa ce un concurent a obținut 6 puncte și a plecat acasa. Reacția lui a fost neașteptata, dar s-a conformat deciziei și a acceptat ce s-a intamplat! Juratul a regretat profund plecarea lui din competiție.

Incepe bootcampul la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenții se confrunta cu presiunea la prima proba de eliminare. Ce urmeaza

12:05, 16.04.2024 - In aceasta seara, la Chefi la cuțite, se da marea adunare: incepe bootcampul sezonului 13! Concurenții intra acum in cea mai dura etapa eliminatorie de care vor trece doar cei care demonstreaza ca merita intr-adevar un loc intr-una dintre echipele juraților.

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Star Matinal. Catalin Cazacu și-a deschis o noua afacere. Cum a ajuns sa colaboreze cu Vincenzo Aiello, fost concurent de la Chefi la cuțite / VIDEO

12:00, 01.03.2024 - Catalin Cazacu deține deja un restaurant, iar ieri a avut loc inaugurarea unei noi afaceri, tot un restaurant. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a facut de aceasta data echipa cu Vincenzo Aiello, fost concurent la Chefi la cuțite.

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!


Ce parere ai despre aceasta stire?