Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnaliștii greci îi laudă pe pompierii români: Parcă sunt de pe altă planetă

Publicat:

Presa din Grecia ii lauda pe pompieri pentru modul lor de interventie in cazul incendiilor la care intervin pe . „Par a fi de pe alta planeta. Folosesc drone, sunt organizati si au reflexe uimitoare”, scriu jurnalistii greci despre pompierii romani.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plaja din Grecia care ramane inchisa și vara aceasta. Locul este iubit de mulți romani

14:45, 09.05.2024 - Plajele din Grecia atrag turiști din toate colțurile lumii, insa una dintre ele ramane inchisa și vara aceasta. Locul se gasește pe una dintre insulele celebre din Grecia, fiind in același timp o destinație apreciata de mulți turiști romani.

Greva a jurnaliștilor de la televiziunea publica italiana RAI, pentru apararea libertații in fata „ingerintelor politice”

17:15, 06.05.2024 - Jurnalistii de la RAI, televiziunea publica din Italia, au intrat luni intr-o greva de 24 de ore pentru a-si apara „libertatea” in fata a ceea ce denunța ca fiind „incercari” de a transforma postul intr-un „megafon pentru guvernul” liderului ultraconservator Giorgia Meloni, relateaza AFP, citata de…

Chefi la cuțite și Chef Richard Abou Zaki, in presa italiana. Ce scriu jurnaliștii Gambero Rosso despre show-ul culinar

16:25, 10.04.2024 - "Richard Abou Zaki este noul star al televiziunii romanești", scrie presa italiana despre juratul Chefi la Cuțite. Show-ul culinar și ascensiunea tanarului bucatar sunt analizate atent de Gambero Rosso, publicație culinara de prestigiu din Peninsula Italica.

Noua destinație in Grecia, lansata pentru romani: tarife mici cu tot cu avion FOTO

12:55, 10.04.2024 - In contextul interesului tot mai mare pentru destinații noi, dar aproape de casa, un touroperator a creat un pachet de vacanța cu zbor charter in Lesbos, a treia cea mai mare insula din Grecia.

Evenimentul Romania-NATO, 20 de ani”, organizare cu scandal. Presa a fost ținuta departe de Iohannis

11:25, 10.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale a organizat miercuri evenimentul „ROMANIA – NATO, 20 de ani”, care marcheaza cele doua decenii de apartenenta a Romaniei la Alianta Nord-Atlantica. Evenimentul “Romania – NATO, 20 de ani” a avut loc intr-un mod care a pus presa pe ganduri. Jurnaliștii acreditați la eveniment…

Cutremur puternic intr-o destinație frecventata des de romani. Ce magnitudine a inregistrat seismul

10:10, 29.03.2024 - Cutremur puternic in Grecia! Seismul a avut o magnitudine de 5,7 pe scara Richter și a fost inregistrat in zona maritima, la 25 km est de Strophades, in aceasta dimineața. Vibrația, care a avut o durata lunga, a fost resimțita in zone din Attica.

‘Klaus Iohannis este un candidat care divizeaza NATO’. Ce au mai scris jurnaliștii din Germania despre candidatura președintelui Romaniei

09:00, 14.03.2024 - Vestea ca Klaus Iohannis, actualul președinte al Romaniei, candideaza pentru postul de secretar general al NATO a surprins pe toata lumea. Presa internațioanala spune ca seful guvernului olandez, Mark Rutte, este un candidat favorit pentru acest post. In schimb, liderul Romaniei nu este vazut așa bine!…

Romani arestați impreuna cu alte zeci de persoane implicate in 60 de crime. Rețeaua europeana din care faceau parte

21:55, 01.03.2024 - O rețea criminala - din care faceau parte inclusiv romani - acuzata de peste 60 de crime in Europa in ultimii zece ani a fost destructurata printr-o cooperare internationala declansata dupa un val de crime intre bande, in Grecia, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?