Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jumătate dintre profesorii clujeni refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus

Publicat:

O buna parte din profesorii clujeni refuza vaccinarea anti-COVID pe motiv ca nu au suficiente date despre acesta, exista indoieli cu privire la eficiența și temeri de efecte adverse. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Israelului, mesaj la sase luni de razboi: „Vom culege cu bucurie ceea ce semanam cu lacrimi”

12:00, 07.04.2024 - Presedintele Israelului, Isaac Herzog, a transmis sambata, 6 aprilie, un mesaj israelienilor, pentru a marca „jumatate de an de durere si agitatie” de la inceputul razboiului impotriva Hamas in Fasia Gaza, transmite EFE, citata de Agerpres.„Maine (duminica - n.r.), la ora 6:29, marcam sase luni de la…

Guvernul a adoptat proiectul noului Cod Silvic: Masuri impotriva furtului de lemn și acces pentru cetațeni in toate padurile (Document)

16:20, 21.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi, despre proiectul noului Cod Silvic adoptat de Executiv ca taierile la ras vor fi interzise in aproape jumatate din suprafata de padure a tarii, furtul de masa lemnoasa va duce la suspendarea dreptului de acces in SUMAL 2. In plus, ministrul a mai anuntat…

Rujeola face ravagii in Moldova: Specialiștii indeamna parintii sa-si vaccineze copiii impotriva bolii

13:00, 20.03.2024 - Specialiștii indeamna parinții sa se adreseze la medicul de familie și sa-și vaccineze copiii impotriva rujeolei, in contextul creșterii numarului de cazuri confirmate de boala in Republica Moldova, inclusiv in municipiul Chișinau.

Mii de clujeni au apelat numarul unic destinat cazurilor de abuz impotriva copiilor - 119. Tișe: „Incurajez oamenii sa sune cu incredere”

12:05, 19.02.2024 - Consiliul Județean Cluj, impreuna cu conducerea Direcției Generale de Asistența Sociala și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.), au realizat o analiza a activitații derulata de serviciul de call center destinat sesizarii cazurilor de abuz impotriva copiilor – 119.

Lider AUR dinamiteaza coaliția de guvernare: PNL ne cauta in teritoriu pentru alianțe impotriva PSD

20:25, 14.02.2024 - Deputatul AUR, Dan Tanasa, susține ca in jumatate dintre județele țarii, cei de la PNL cauta liderii AUR pentru a le propune alianțe electorale impotriva PSD. Tanasa a spus ca nu se pune problema acum, dar dupa alegeri se pot purta discuții. ”Jumatate din filialele PNL ne cauta sa facem alianțe,…

Jose Mourinho, gest extrem de dur impotriva jucatorilor Romei » Ce le-a lasat in vestiar + Antrenorul a simțit ca vestiarul l-a tradat!

13:50, 06.02.2024 - Jose Mourinho, 61 de ani, concediat dupa doua sezoane și jumatate la Roma, a lasat in dulapul capitanului Lorenzo Pellegrini inelul pe care jucatorii i l-au facut cadou dupa ce au caștigat Conference League. Mesajul antrenorului: „Cand veți deveni barbați, atunci puteți sa mi-l dați inapoi!". Doi ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?