Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jumătate din parizerul de la raft - piele de pasăre, emulsie din şorici, zgârciuri, cartilagii şi până la 19 aditivi!

Publicat:

Asociația Pro Consumatori (APC) a achiziționat din marile structuri comerciale (hiper-marketuri/supermarketuri) 52 tipuri de parizer, in vederea realizarii unui studiu prin care sa atraga atenția in ceea ce privește conținutul acestor produse și potențialele efecte asupra sanatații consumatorilor.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul numar 1 mondial Andy Roddick sufera de cancer de piele

16:30, 14.05.2024 - Fostul castigator al US Open in 2003 si fost numar 1 mondial, americanul Andy Roddick a anuntat ca a suferit de cancer de piele. Jucatorul american de tenis, in varsta de 41 de ani, a facut anuntul saptamana trecuta in cadrul podcastului sau „Served with Andy Roddick”. Andy Roddick: „Am avut diferite…

Vulpița Veronica, intr-o fusta extrem de scurta din piele. Cum s-a lasat pozata fosta partenera a lui Viorel Stegaru, in mașina

15:20, 26.03.2024 - Vulpița Veronica a facut senzație in mediul online dupa ce a publicat o imagine incendiara. Fosta partenera a lui Viorel Stegaru s-a lasat pozata intr-o fusta extrem de scurta din piele, intr-o mașina.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Asociația apicultorilor din Buzau: Pretul mierii a scazut la jumatate pe fondul importurilor din Ucraina

00:11, 07.03.2024 - Pretul mierii conventionale poliflora a scazut la aproape jumatate pe fondul importurilor din Ucraina, atrage atentia Asociatia Apicultorilor Profesionisti, in contextul in care Directia pentru Agricultura Judeteana (DAJ) Buzau a anuntat o schema de sprijin financiar pentru compensarea partiala a pierderilor…

Ce jucator important ar putea pierde FCSB: „Exista orice posibilitate”

07:50, 02.03.2024 - Mijlocașul Mihai Popescu a intrat in ultima jumatate de an a contractului cu FCSB, iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului, spune ca e pe lista a peste jumatate din cluburile din Liga 1. FCSB pregatește meciul cu Petrolul, de duminica, și spera sa-și sporeasca avantajul…

Anul „revoluției” fiscale. Marcel Boloș: „Cred ca in prima jumatate a anului 2025 se vor lua masuri fiscale ce ar putea intra in vigoare de la 1 iulie”.

09:00, 27.02.2024 - Masurile privind taxele si impozitele, reforma pensiilor si legea salarizarii ar putea fi luate in prima jumatate a anului 2025 si vor intra in vigoare, cel mai probabil incepand cu 1 iulie 2025.

Ciolacu: Guvernul va restitui operatorilor de transport jumatate din creșterea accizei la motorina

19:20, 22.02.2024 - Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați in Romania jumatate din creșterea accizei la motorina, a declarat, joi, la inceputul ședinței Executivului, premierul Marcel Ciolacu.

Mai mult de jumatate dintre angajați sunt nemulțumiți de salariul pe care il primesc

13:15, 20.02.2024 - Peste 50% dintre salariați cred ca nu beneficiaza de suficiente oportunitați de dezvoltare și sunt nemulțumiți de pachetul salarial pe care il primesc, reiese din rezultatele sondajului Up Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?