Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jucătorii lui Leicester au mers duminică la Bangkok. Funeraliile patronului au loc într-un templu budhist FOTO

Publicat:

Fotbalistii Vardy, Schmeichel, Maguire, Morgan, Ndidi, Fuchs, Maddison, Albrington, Chilwell, Okazaki, King, plus directorul sportiv si antrenorul , imbracati in costume negre, i-au adus un omagiu lui la un templu din Bangkok.

Ceremoniile funerare au inceput sambata si vor dura o saptamana.

Miliardarul thailandez in varsta de 60 de ani a murit la 27 octombrie, alaturi de alte patru persoane, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a prabusit langa stadionul .

Sambata, a jucat in deplasare cu Cardiff…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Leicester City promoveaza in Premier League dupa eșecul rivalilor de la Leeds United

13:55, 27.04.2024 - Leicester City a promovat in prima divizie a campionatului englez de fotbal, vineri, dupa infrangerea principalei sale rivale Leeds United, care a suferit o infrangere categorica, cu 0-4, pe terenul lui Queens Park Rangers (locul 16), in cea de-a 45-a si penultima etapa, informeaza AFP.

Leicester City a promovat in Premier League

12:06, 27.04.2024 - Leicester City a promovat in prima divizie a campionatului englez de fotbal, vineri, dupa infrangerea principalei sale rivale Leeds United, care a suferit o infrangere categorica, cu 0-4, pe terenul lui Queens Park Rangers (locul 16), in cea de-a 45-a si penultima etapa, informeaza AFP.

Leicester City, din liga secunda engleza, risca o sanctiune din cauza neregulilor financiare

12:55, 22.03.2024 - Premier League a pus sub acuzatie, joi, clubul Leicester City, aflat pe locul secund in liga secunda engleza de fotbal (Championship), pentru presupuse nereguli financiare in conturile sale, transmite EFE, potrivit Agerpres. ''Vulpile'', care au retrogradat din Premier League la finalul sezonului…

Inca o echipa din Premier League este amenințata cu depunctarea

23:15, 21.03.2024 - Leicester City s-ar putea confrunta cu o deducere de puncte, dupa ce Premier League a sesizat joi o comisie independenta in legatura cu presupuse incalcari ale regulilor de fair play financiar ale competiției.

Manchester United a invins-o pe Liverpool

09:55, 18.03.2024 - Manchester United s-a calificat in semifinalele Cupei Angliei la fotbal, dupa ce a reusit sa o invinga pe teren propriu, cu scorul de 4-3 dupa prelungiri, pe rivala FC Liverpool, duminica seara, la capatul unui meci spectaculos. United a marcat golul victoriei in minutul 120+1, prin Amad Diallo, tanarul…

E oficial. Sir Jim Ratcliffe, coproprietar la Manchester United

10:50, 21.02.2024 - Miliardarul britanic Jim Ratcliffe, patronul gigantului petrochimic Ineos, a devenit coproprietar al clubului de fotbal Manchester United , dupa ce intrarea sa in capitalul acestei grupari a fost aprobata oficial, informeaza AFP. Omul de afaceri in varsta de 71 de ani „a finalizat achizitia” a 25% din…

Erling Haaland a marcat golurile prin care Manchester City a invins-o pe Everton și e lider in Premier League

17:30, 10.02.2024 - Erling Haaland a marcat sambata doua goluri, primele de la revenirea dupa accidentare. Manchester City a obținut astfel, o victorie pe teren propriu cu 2-0 in fața echipei Everton, amenințata cu retrogradarea. Cetațenii urca provizoriu pe primul loc in clasamentul Premier League. Echipa lui…

Tottenham, primul gol primit cu Radu Dragușin in teren - Doar remiza cu Everton

16:46, 03.02.2024 - Tottenham a plecat cu un singur punct de pe Goodison Park, dupa ce Everton a inscris golul de 2-2 (etapa 23 din Premier League) in prelungiri, la doar cateva minute dupa ce Radu Dragușin și-a facut apariția pe teren.


Ce parere ai despre aceasta stire?