Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

John Terry dezvăluie cum era să fie bătut de Dan Petrescu: Mi-a pus în gât!

Publicat:

a fost supus de colegii mai mari unui regim sever in perioada junioratului de la Chelsea. Actulul capitan al londonezilor a povestit intr-un interviu ca in zilele friguroase era pus sa stea pe colacul de la toaleta, pentru a-l incalzi pentru cei de la echipa mare.

"In afara terenului faceam de toate, cafeaua, ceaiul, dar si lucruri timpite. Sa m-asez pe capacul closetului in zilele foarte reci. Era bizar, insa ma protejau si nu comentam niciodata", spune .

Totodata, el a dezvaluit si cum era sa ia bataie de la , dupa un tackling violent. "Dupa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea, gata sa faca schimbul verii - 90 de milioane de euro, plus doi jucatori la schimb pentru un atacant din Serie A

14:30, 05.05.2024 - ​Romelu Lukaku va reveni la Chelsea in vara acestui an dupa ce ii va expira imprumutul la AS Roma, iar londonezii se gandesc sa il includa pe acesta intr-un schimb cu un alt club din Serie A.

Dan Petrescu, dupa ce a revenit la CFR Cluj: "Mi-a fost dor... de oraș, de prieteni, de jucatori" / "Dane, mai fa o minune!"

07:55, 01.05.2024 - Clubul CFR Cluj a anuntat oficial revenirea in Gruia a fostului antrenor Dan Petrescu cu un videoclip in care, in tribune, o doamna coboara la peluza cu o esarfa pe care este scris: „Dane, mai fa o minune!”

Dupa zilele extrem de calduroase, astazi a batut grindina in mai multe zone din județ

18:00, 18.04.2024 - Instabilitatea atmosferica accentuata anunțata de meteorologi s-a manifestat in județul Dambovița cu insemnate cantitați de precipitații, dar și episoade de lapovița și grindina. Vremea rea va continua pana saptamana viitoare, in weekend fiind așteptate temperaturi de maximum 10 grade.

Chelsea castiga incredibil cu Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League

03:46, 05.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins joi seara, pe teren propriu, scor 4-3, formatia Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League. Londonezii au marcat doua goluri in minutele 10 si 11 ale prelungirilor, scrie news.ro.

Cand trebuie mancat desertul pentru a nu te ingrasa. Mihaela Bilic dezvaluie cel mai tare truc

12:20, 04.04.2024 - Kilogramele in plus sunt o problema majora in zilele noastre, cu care se confrunta o mulțime de oameni. Principala cauza pe care o atribuie ingrașatului sunt dulciurile, insa specialiștii au cu totul alta parere. Mihaela Bilic a explica cand ar trebui consumat desertul, astfel incat sa nu ne afecteze.…

Vasluiul da patru jucatori la naționalele de seniori și tineret

23:10, 18.03.2024 - LA LOT… Fotbalul vasluian ramane in continuare o pepiniera pentru cluburile puternice din țara, dar și pentru loturile naționale de fotbal ale Romaniei. Zilele trecute, nu mai puțin de 4 vasluieni au fost convocați la loturile de seniori și Under 21 ale Romaniei. Este vorba despre Vasile Mogoș, convocat…

Haaland este incredibil: a marcat cinci goluri

13:00, 28.02.2024 - Echipa engleza Manchester City a invins marti-seara, in deplasare, scor 6-2, gruparea Luton Town, in optimile de finala ale Cupei Ligii, calificindu-se in sferturile competitiei. Atacantul norvegian Erling Haaland a marcat cinci goluri pentru invingatori, patru dintre ele din pasele lui De Bruyne. Recitalul…

Obsesia numita Chelsea. Clubul londonez a transferat 11 jucatori, membri ai staffului tehnic și conducatori de la o rivala din Premier League in ultimele 17 luni!

19:00, 21.02.2024 - Brighton, formația condusa de Roberto De Zerbi (44 de ani), a pierdut, intr-un an și jumatate, o intreaga echipa, pornind de la fostul manager Graham Potter pana la ultimul pe lista plecarilor, Sam Jewell, care se ocupa de transferuri la „pescaruși”. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?