Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Pesci și Macaulay Culkin, actorii din filmul "Singur acasă", adevărul despre relația lor pe platourile de filmare

Publicat:

Printre alții, și sunt actorii care au facut furori in filmul "Singur acasa", indragita pelicula cu audiențe record de-a lungul timpului. Iata și care a fost relația lor pe platourile de filmare, conform presei straine.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Știrile Antena Stars. Cel mai bun prieten al lui Alex Militaru, adevarul despre transformarea prin care trece soțul lui Carmen Grebenișan, in Bali. Ce nu se știa despre relația lor

17:56, 09.05.2024 - Alex Militaru a plecat intr-o vacanța ușor diferita in urma cu cateva saptamani. A ajuns in Bali, acolo a fost intr-un retreat, alaturi de cațiva apropiați. Cel mai bun prieten al lui spune ca soțul lui Carmen Grebenișan a trecut printr-o transformare spectaculoasa, atat fizic, cat și psihic.

Ioana Tufaru a spus adevarul despre relația cu Gigi Becali, dupa ce a plecat din garsoniera lui: „Nu mai suntem sub aripa lui”

17:25, 07.05.2024 - Ioana Tufaru a vorbit despre mutarea in alta chirie, dar și despre relația pe care o are in prezent cu Gigi Becali, dupa ce a fost nevoita sa se mute din garsoniera blocului pe care il deține Gigi Becali.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Acces Direct. Soțul Maricicai, adevarul despre episodul de infidelitate dintre ea și verișorul lui: „Unde ai fost alaltaseara?”. Femeia ar mai fi plecat de acasa

18:10, 12.04.2024 - Mielu, soțul Maricicai, are o alta versiune a poveștii fața de partenera lui, asta dupa ce a surprins-o pe ea impreuna cu verișorul lui. Femeia se apara, in continuare, și spune ca nu este nimic adevarat și ca de fapt, Mielu ar fi fost agresiv cu ea.

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Zelenski: Filmul ”20 days in Mariupol” arata adevarul despre terorismul rusesc

22:05, 11.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat primul premiu Oscar din istoria țarii sale, caștigat de documentarul ”20 days in Mariupol”. Liderul de la Kiev considera ca documentarul arata ”adevarul despre terorismul rusesc”.

Adevarul despre relația dintre Majda Aboulumosha și Augustin Viziru dupa serialele de la Acasa TV: “Face parte din familie, ceea ce este minunat” VIDEO EXCLUSIV

16:00, 14.02.2024 - Majda Aboulumosha și Augustin Viziru au fost soț și soție in Regina, unul dintre serialele de la Acasa TV, regizate de Iura Luncașu, care s-a bucurat de succes și de aprecierea publicului. Chiar daca anii au trecut și proiectele nu i-au mai adus impreuna, cei doi actori au pastrat o relație de amiciție.…


Ce parere ai despre aceasta stire?