Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden a alunecat și are fracturi la un picior. Reacția lui Donald Trump

Publicat:

Initial, radiografia cu raze X nu a evidentiat o fractura, dar apoi i s-a facut un computer tomograf care a confirmat diagnosticul: mici fracturi (fracturi de stres) la osul cuneiform lateral si cuneiform intermediar (doua dintre cele trei oase tarsiene).  Duminica dupa-amiaza, biroul presedintelui ales anuntase ca acesta si-a luxat glezna sambata, in timp ce se juca cu cainele sau, dar ca din „precautie extrema" va fi examinat de un ortoped. a fos (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Joe Biden dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare: „A avut toate posibilitațile de a se apara”

23:05, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a avut o prima reacție in legatura cu recenta decizie a juriului din New York de a-l gasi vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Liderul de la Casa Alba a calificat drept „nesabuite” atacurile la adresa sistemului judiciar.

Reacția lui Joe Biden dupa ce Donald Trump a fost condamnat penal: Nimeni nu este deasupra legii

21:16, 31.05.2024 - Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a reacționat, joi seara, la condamnarea penala a predecesorului sau, Donald Trump. Biden a subliniat ca decizia juriului new-yorkez arata ca principiul american conform caruia nimeni nu este mai presus de lege este reafirmat.

Donald Trump acuza ca procesul a fost „masluit”. Reacția lui Joe Biden la condamnarea fostului președinte american

07:51, 31.05.2024 - Donald Trump a fost gasit vinovat, la New York, pentru cele 34 de capete de acuzare și urmeaza sa fie amendat sau condamnat la inchisoare. In timp ce fostul președinte acuza ca procesul a fost masluit, Joe Biden este mulțumit ca legea și-a facut, in final, datoria. Donald Trump susține ca este nevinovat…

Biden și Trump au cazut de acord asupra dezbaterilor pentru prezidențiale. Acestea vor avea loc in statul-cheie Georgia

15:10, 16.05.2024 - Joe Biden și Donald Trump au confirmat participarea la doua dezbateri prezidențiale televizate, care vor avea loc in lunile iunie și septembrie, oferind o platforma pentru confruntari politice de prim rang ce ar putea influența semnificativ cursa pentru Casa Alba.

2024 anul in care peste jumatate din populația lumii merge la vot. Democrația pierde tot mai mult teren

09:55, 11.04.2024 - Alegatorii din multe tari trec printr-o criza de incredere in democratiile si institutiile lor, arata un sondaj realizat in 19 tari, inclusiv Romania, de un organism de supraveghere a guvernarii, creand o imagine sumbra intr-un an in care mai mult de jumatate din populatia lumii este chemata la urne,…

Joe Biden și Donald Trump, cei mai detestați candidați din istoria SUA. Sondajele arata ca americanii vor vota „raul cel mai mic”

12:20, 04.04.2024 - Aproape niciodata in istoria recenta a Statelor Unite, doi candidati la presedintie, actualul presedinte democrat Joe Biden si fostul presedinte republican Donald Trump, nu au starnit atat de multa respingere in randul alegatorilor, conform mai multor sondaje, printre care și unul publicat miercuri…

Prințul Harry poate sa fie expulzat din SUA? Reacția șocanta a lui Donald Trump

10:20, 21.03.2024 - Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat in SUA in anul 2020, dupa ce Joe Biden a devenit președinte. Cu toate acestea, Donald Trump spune ca administrația Biden a fost „prea grațioasa” cu cei doi. Intr-un interviu, fostul președinte al SUA a menționat ca „Nu sunt fan al lui Meghan”. Donald…


Ce parere ai despre aceasta stire?