Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joacă rolul Don Juan-ului în „Las Fierbinţi”, dar în realitate e un familist convins. Cum arată soţia lui „Giani”

Publicat:

ii da viata unuia dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane. ”Giani” este -ul serialului „”, in permanenta in cautarea iubirii si a afacerii perfecte din care sa scoata bani usor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Vancica a slabit considerabil: „Sa va dau rețeta mea?” Cum incearca sa ascunda schimbarea atunci cand il joaca pe Celentano

07:51, 02.05.2024 - Adrian Vancica, actorul care da viața de peste un deceniu personajului Celentano in celebrul serial romanesc „Las Fierbinți”, a decis ca este momentul sa faca o schimbare in alimentație și a slabit considerabil in ultima vreme.

Octavian Strunila și soția lui, apariție surprinzatoare la Premiile GOPO 2024. Rochia Oanei a atras toate privirile

11:25, 30.04.2024 - Octavian Strunila și sotia lui, Oana Botez, au fost prezenti aseara la Premiile Gopo 2024, eveniment ce a avut loc la Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Cei doi au atras toate privirile, mai ales ca ieșirile lor la evenimente mondene sunt destul de rare.Oana se mentine intr-o forma de invidiat,…

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Rolul crucial pe care il joaca Romania in razboiul din Orientul Mijlociu: țara noastra a devenit nodul de legatura

12:50, 15.04.2024 - Prin Romania trec transporturile strategice spre Ucraina iar teritoriul țarii se afla in spațiul care face legatura dintre cele doua conflicte, cel din Orientul Mijlociu și cel ruso-ucrainean, informeaza DW.com.

Star Matinal. Cum este Puya in rolul de tata. Artistul și soția lui, Melinda, au impreuna trei copii: „Din fericire...”

09:25, 15.04.2024 - Puya se mandrește cu familia lui. Artistul este impreuna de ani buni cu Melinda, femeia care i-a daruit trei fete. Artistul spune ca nu s-a considerat niciodata un parinte exigent, dar in schimb, copiii l-au vazut mereu pe tatal lor ca un om mai sever.

Ce i-au spus oamenii lui Busu atunci cand a mers in piața. „De unde sa știu eu, ma, femeie?”

14:25, 24.03.2024 - Florin Busuioc prezinta Meteo la Pro Tv de mai mulți ani, insa, este și unul dintre cei mai apreciati actori de teatru și film. Busu a povestit intr-un interviu, ce a patit atunci cand a mers in piata și de ce il suna colegii din Las Fierbinți.“La piața m-a intrebat un om care vindea conopida și altele:…

S-a razbunat pe femeia care l-a parat soției ca pierde bani la pacanele. A intervenit poliția

17:25, 06.03.2024 - O femeie a fost agresata fizic de un barbat, dupa ce ar fi sunat-o pe soția acestuia și l-a parat ca joaca la pacanele. Poliția din Gorj face cercetari. Polițiștii au fost sesizați, marți seara, de o femeie din comuna Saulești, cu privire la faptul ca are un conflict cu un vecin.La fața locului,…

Ginecologul care joaca rolul lui Zalmoxis. Primul sau film a fost premiat la Hollywood VIDEO

22:55, 20.02.2024 - La cei 84 de ani a jucat deja in primul film, „In umbra lui Shakespeare”, produs de baimareanul Walter Ubelhart, care este și autorul carții cu același nume. Acum se fac filmarile pentru al doilea film, „Zalmoxis – spiritul lupului”, unde are rolul principal.


Ce parere ai despre aceasta stire?